€ 136,85
(Pokaži vse)
Količina:

  Zmogljiv električni visokohitrostni mešalnik Nutrilite je priročen in omogoča hitro uživati v hranljivih smutijih, napitkih, pomakah in drugem.

   

  Kakšne prednosti ima?

  • Z ohišjem iz nerjavnega jekla in energetsko učinkovitim motorjem*, ki doseže do 28.000 vrtljajev na minuto, vaši kuhinji prinese elegantno in zmogljivo orodje.
  • Ima 1,8-litrsko stekleno posodo z reliefnim merilom ter ne oddaja kemikalij ali mikroplastike v hrano.
  • Ponuja tri prednastavljene programe (drobljenje ledu, smutiji, intervali), pulziranje in brezstopenjski nadzor hitrosti za vse vaše potrebe mešanja.
  • Omogoča mešanje več sestavin, vključno z rastlinskimi proteini Nutrilite in vlakni v prahu Nutrilite, v okusne smutije ali zdrave jedi, kot je humus.
  • Podpira aktiven življenjski slog na poti s kozarcem iz tritana Blend& Go, ki je trpežen, lahek ter enostaven za čiščenje in prenašanje.

  *Mešalnik in njegov motor omogočata izklop in stanje pripravljenosti, ki ne presegata veljavnih zahtev glede porabe energije iz Direktive 209/125/ES o okoljsko primerni zasnovi izdelkov “Ecodesign”.

  Zakaj vam bo všeč?

  Električni visokohitrostni mešalnik Nutrilite je elegantno in zmogljivo kuhinjsko orodje, ki podpira vaše želje po zdravi prehrani.

  Opremljen je z zmogljivim motorjem z močjo 1200 W, ki omogoča mešanje s hitrostjo do 28.000 vrtljajev na minuto in ima tri prednastavljene programe (drobljenje ledu, smutiji ali intervali) ter pulziranje in brezstopenjski nadzor hitrosti.

  Z lahkim in prenosnim kozarcem Blend & Go, ki je opremljen z lastnim nastavkom z ostrim nožem iz nerjavnega jekla s štirimi rezili in pokrovom za pitje, je to odličen način za podpiranje aktivnega življenjskega sloga na poti.

  Električni visokohitrostni mešalnik Nutrilite je naprodaj izključno v okviru blagovne znamke Nutrilite.

  Dejstva za vas

  • Trije prednastavljeni programi (drobljenje ledu, smutiji, intervali) ter pulziranje in brezstopenjski nadzor hitrosti.
  • Vse sestavne dele je mogoče pomivati v pomivalnem stroju, razen nastavka z rezili iz nerjavnega jekla in podstavka mešalnika.
  • Motor z močjo 1200 W doseže do 28.000 vrtljajev na minuto. 

  Ključne lastnosti

  Visokokakovostni materiali in sestavni deli: Rezila iz nerjavnega jekla, primernega za živila, zagotavljajo odlične rezultate mešanja, trpežna steklena posoda pa preprečuje uhajanje kemikalij in mikroplastike v hrano. Zaradi nogic iz protizdrsne gume in funkcij samodejnega čiščenja je varen in enostaven za uporabo.

  Zmogljiv motor, nastavek z osmimi rezili in bogat nabor funkcij (vključno s programom za drobljenje ledu, smutije in intervalnim programom) pomenijo, da je mešalnik kos različnim sestavinam in receptom, vključno s smutiji, koktajli, pomakami, omakami, juhami in pireji.

  Kozarec iz tritana Blend & Go, ki ne vsebuje BPA, je lahek, robusten in prenosen ter ima lasten nastavek s kompletom nožev s štirimi rezili, kar olajša vključevanje hranljivih in okusnih smutijev v aktiven življenjski slog na poti.

  Uporaba

  • Pred prvo uporabo natančno preberite priročnik in med uporabo upoštevajte navodila.
  • Za odstranitev nastavka z rezili iz posode s pomočjo pripomočka za odstranjevanje rezil je potrebna določena sila. Glede na moč električnega visokohitrostnega mešalnika Nutrilite je pomembno, da je nastavek z rezili tesno pritrjen na stekleno posodo, da bi se izognili morebitnemu puščanju. Po čiščenju/pred uporabo poskrbite, da se nastavek z rezili tesno prilega posodi.
  • Steklena posoda se zlahka vstavi v podstavek mešalnika in je ni treba vrteti ali obračati, saj je ergonomsko oblikovana tako, da jo lahko uporabljajo tako levičarji kot desničarji.
  • Kozarec Blend & Go zlahka namestite v podstavek mešalnika, ne da bi ga bilo treba zasukati ali obrniti. Med mešanjem ga nežno pritisnite navzdol.
  • Vse sestavne dele, razen nastavka z rezili in podstavka mešalnika, lahko pomivate v pomivalnem stroju.

  Tehnične informacije

  Teža:

  • Podstavek električnega visokohitrostnega mešalnika Nutrilite + steklena posoda:  približno 3,9 kg
  • Kozarec Blend & Go: približno 0,3 kg&
  • Pripomoček za odstranjevanje rezil: 40 g

  Dimenzije:

  • Električni visokohitrostni mešalnik Nutrilite s stekleno posodo: 20 (dolžina) x 17,5 (širina) x 43,4 (višina) cm
  • Kozarec Blend & Go: 24,5 (višina) x 7 (širina) cm

  Nastavka z rezili za mešalnik in kozarec Blend & Go sta izdelana iz nerjavnega jekla (živilska kakovost SUS420).

  Glasnost:
  Pri največji hitrosti je glasnost manjša od 90 dB. V oddaljenosti 1 meter od izdelka, je glasnost v ozadju nižja od 65 dB.

  Prostornina:
  Posoda za mešanje: 1,8 litra
  Kozarec Blend & Go 0,6 litra

  Dolžina napajalnega kabla je približno 1 meter.