Registrirajte se kot stranka zdaj in prejmite 12% popust na vse izdelke!

Količina:

  Dish Drops™ koncentrirano čistilo za pomivanje posode enostavno očisti nečistoče in ostanke hrane za sijajno čisto posodo. 

  Zakaj vam bo všeč …

  Ni treba, da je pomivanje posode neprijetno opravilo. S svežim in poživljajočim citrusnim vonjem postane pomivanje posode z Dish Drops koncentriranim čistilom za pomivanje posode prav prijetno. To nežno a koncentrirano čistilo brez težav popolnoma očisti nečistoče in zapečene ostanke hrane na vaših posodah, ponvah, priboru in lončenih posodah. Vsebuje aloe vero, alfahidroksilno kislino in naravne izvlečke šise (japonsko zelišče) in zagotavlja nezahtevno vsakodnevno čiščenje, ne da bi postale vaše roke suhe in dehidrirane.

  Kot bi od Amwayevih prepoznavnih in zaupanja vrednih izdelkov za čiščenje pričakovali, vsebuje Dish Drops koncentrirano čistilo za pomivanje posode štiri sestavine iz naravnih virov in je varno za uporabo za vse kuhinjske predmete, celo najbolj dragocene, kot so kristal, porcelan in kitajski porcelan.

   

  Dobro je vedeti …

  • Vsestranska in izredno učinkovita formula, ki je varna za uporabo tako pri steklu kot pri posodi, priboru in celo najfinejšem kitajskem porcelanu, kristalu, srebrnini in drugem.
  • Zmanjša neprijetne vonjave, povezane s pekočo hrano, ribami ali drugo hrano z močnim vonjem.
  • Ustvari dolgo obstojno in učinkovito milnico.
  • Po uporabi splaknite roke.

  Uporaba:

  • V 5 litrov tople vode v pomivalnem koritu dajte 3 ml Dish Drops koncentriranega čistila za pomivanje posode. Pomijte posode, pribor in drugo, jih splaknite in nato posušite.
  • 1 del Dish Drops koncentriranega čistila za pomivanje posode zmešajte s 3 deli vode v Amwayevo plastenko s pokrovčkom za izlivanje. Premešajte in nato uporabite na manjših, ciljnih delih, ki jih pomijete z gobico.
  • Uporabite ga za namakanje posode, da zmehčate zapečeno maščobo in ostanke hrane.

  Za ogled sestavin kliknite tukaj.

  Ime sestavine CAS # Splošno ime / funkcija
  Water 7732-18-5 Voda
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionske površinsko aktivne snovi
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Amfoterne površinsko aktivne snovi
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Neionske površinsko aktivne snovi
  Glycereth-26 31694-55-0 Pospeševalec raztapljanja / sredstvo za ohranjanje vlage
  Propylene Glycol 57-55-6 Pospeševalec raztapljanja / sredstvo za ohranjanje vlage
  Alcohol Denat 64-17-5 Pospeševalec raztapljanja
  Citric Acid 77-92-9 Organska kislina (pH nadzor)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Dišava
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Mehčalec za tkanine
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Sredstvo za nego kože
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Sredstvo za konzerviranje
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Sredstvo za konzerviranje
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Sredstvo za nego kože

  Lahko ga uporabljate za čiščenje porcelana, stekla, loncev in ponev, pribora in celo kristala, srebrnega pribora ter finega porcelana.

  • Za pomivanje v pomivalnem koritu ali večji posodi dodajte 3 ml DISH DROPS™ koncentriranega čistila za pomivanje posode v posodo, v kateri je 5 litrov tople vode. Po pomivanju posodo splaknite.
  •  Za ekonomično uporabo vlijte 1 del DISH DROPS čistila za pomivanje posode in 3 dele vode v AMWAY™ plastenko s pokrovčkom za izlivanje, premešajte in nanesite majhno količino na gobico.
  •  Po uporabi gobice in krpe za pomivanje posode temeljito izperite s toplo vodo in tako podaljšajte njihovo uporabnost. Na čisto krpo ali gobico nanesite 2 brizga čistila in jo stisnite, da se prepoji s čistilom ter pustite do naslednje uporabe.

  Opozorilo:

  • Po uporabi splaknite roke.

  POZOR. Povzroča hudo draženje oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če nosite kontaktne leče, jih odstranite, če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Vsebino/posodo je treba odlagati v sežigalni napravi za industrijske odpadke. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo ali etiketo proizvoda. Hranite zunaj dosega otrok.