€ 40,24
(Pokaži vse)
Količina:

  Prehransko dopolnilo, ki vsebuje dva vitamina B in dva seva bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino.
   

  Kakšne prednosti ima?

  Nutrilite™ Balance Within™ dodatno poskrbi za vaš imunski sistem z vitaminoma B6 in B9 (folna kislina)** ter tako pripomore k vašemu dobremu počutju.

  • Podpira vaš imunski sistem. Vitamina B6 in B9 (folna kislina) imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Podpira pozitivno razpoloženje. Vitamina B6 in B9 (folna kislina), pogosto imenovana »vitamina za dobro razpoloženje«, prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju.
  • Priskrbi 6 milijard znanstveno dobro dokumentiranih bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino.
  • Prašek lahko preprosto vključite v svoj urnik, saj se hitro raztopi in je prijetnega okusa, tako da ga lahko nanesete neposredno na jezik kjer koli in kadar koli.
  • Prispeva k zdravemu življenjskemu slogu, saj dodatno poskrbi za imunski sistem z vitaminoma B6 in B9 (folna kislina)** ter dopolnjuje zdravo prehrano, spanje in telesno aktivnost.
  • Pomaga vam, da ste proaktivni glede svoje prehrane ter osredotočeni na dobro počutje in skrb za zdravje.
    

  **Vitamina B6 in B9 (folna kislina) imata vlogo pri delovanju imunskega sistema

  Zakaj vam bo všeč?

  Nutrilite™ Balance Within™ je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 2 vitamina B , ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispevata k pozitivnem razpoloženju*. Vsaka vrečica vsebuje tudi 6 milijard enot dveh znanstveno dobro dokumentiranih sevov bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino. Nutrilite™ Balance Within™ je priročen ter ga zlahka vpeljete v kakršno koli prehrano in življenjski slog: je v obliki praška, ki se hitro raztopi in je prijetnega okusa (zaradi rahlega priokusa vanilije), nanesete ga lahko neposredno na jezik, zapakiran pa je v posamične vrečice. Je odličen način za podporo zdravega življenjskega sloga.

  *Vitamin B6 in folna kislina (vitamin B9) imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju.
   

  Dejstva za vas

  • 70 % imunskega sistema se nahaja v črevesju (približno 70 % imunološko aktivnih celic je v črevesni sluznici). 
  • Nutrilite je najbolj prodajana znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu* ter že več kot 80 let združuje naravo in znanost, da bi ljudem pomagala živeti bolj zdravo.
  • Izdelek ni primeren za vegane/vegetarijance.

  *Vir: Euromonitor International Limited; Vitamini in prehranska dopolnila, Globalni tržni deleži in maloprodajne cene v odstotkih, 2019.

  Ključne lastnosti

  Vitamina B6 in B9 (folna kislina) imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispevata tudi k normalnemu psihološkemu delovanju (in ju zato pogosto imenujemo »vitamina za dobro razpoloženje«). Vitamin B6 prispeva k delovanju živčnega sistema. 

  V vsaki porciji izdelka Balance Within je 6 milijard bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino. Obstajata dva seva bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino (Lactobacillus acidophilus (NCFM) in Bifidobacterium lactis (HN019), oba pa sta znanstveno dobro dokumentirana. 

  Bakterije prispejo žive. Seva imata zelo dobro toleranco na kislino, zato ste lahko prepričani, da velika večina od 6 milijard bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino, v posamezni porciji v črevesje prispe živih. 

  Priročen, v obliki praška prijetnega okusa, ki se hitro raztopi, v posamično pakiranih vrečicah, ki jih lahko vzamete brez ali pa skupaj s hrano oziroma pijačo, in sicer kadar koli in kjer koli, saj praška ni potrebno hraniti na hladnem. 
   

  Uporaba

  Nutrilite™ Balance Within™ lahko vpeljete v vsak življenjski slog.
  Ta prašek prijetnega okusa, ki se hitro raztopi, lahko zaužijete hitro in priročno. Kjer koli in kadar koli. 

  • Odprite vrečico in prašek pazljivo stresite na jezik ter počakajte, da se raztopi. 
  • Ali pa ga zmešajte s pijačo, ki je hladna ali sobne temperature (npr. sok ali voda).
  • Ali pa ga zaužijte skupaj s smoothijem, mlečnim napitkom, kosmiči ali misliji. 
  • Vzemite ga s seboj, kamor koli greste, in ga zaužijte kadar koli.
  • Ni ga potrebno hraniti na hladnem. 
    

  Sestavine

  sredstvo za povečanje prostornine (izomalt), Bifidobacterium animalis podvrsta lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM™1, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), pirodoksin hidroklorid, pteroil monoglutaminska kislina, aroma vanilije (vsebuje mleko).

  PRIPOROČEN ODMEREK: Ena vrečica na dan

  POVPREČNA VSEBINA

  NA DAN (1 vrečica)

  %PDV*

  Vitamin B6 

  1.4 mg 100

  Folna kislina (vitamin B9) 

  200 mg 100

  Bakterije, ki proizvajajo mlečno kislino/bakterije, ki proizvajajo mlečno kislino:

  Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™ - 5 × 109 cfu*** / cfu***

  Lactobacillus acidophilus NCFM™ - 1 × 109 cfu*** / cfu***

  * % priporočenega dnevnega vnosa
  *** kolonijske enote (colony forming units) / kolonijske enote (colony forming unit