€ 26,27
(Pokaži vse)
Količina:

  XS™ Power Drink Tropical Blast – tropska eksplozija je slastna sveža in sadna pijača z obilico vitaminov B za boj proti utrujenosti.*  

  Zakaj vam bo všeč …

  XS™ Power Drink Tropical Blast – tropska eksplozija podpira vaš nasičen in aktiven življenjski slog s svojo mešanico štirih vitaminov B, ki se pomagajo boriti proti utrujenosti in izčrpanosti, hkrati pa podpirajo prožnost uma in pozornost.* Vedno imejte pri sebi eno pijačo, da jo lahko spijete, ko vas čaka dolg delovnik ali se počutite izčrpane. Z le 5 kalorijami in brez sladkorja je to tista energijska injekcija, ki jo potrebujete za svoj dan.

   

  Dobro je vedeti …

  • XS Power Drink Tropical Blast – tropska eksplozija je naravno sveža pijača, polna okusa, z mešanico slastnih zrelih in sočnih sadnih okusov, v kateri lahko uživate kadar koli in kjer koli.
  • Vitamini B, vključno z B3 (niacin), B5 (pantotenska kislina), B6 (piridoksin) in B12 (kobalamin), prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter vas pomagajo ohraniti polne energije.
  • Z močjo mešanice vitaminov B, tavrina in kofeina.


  * Vsebuje vitamine B (B3, B5, B6, B12), ki prispevajo k normalnemu sproščanju energije pri presnovi.

   
  Hranilna vrednost Na 100 ml
  Energijska vrednost 7 kJ/2 kcal
  Maščobe 0 g
  od tega nasičene maščobne kisline   0 g
  Ogljikovi hidrati 0 g
  od tega sladkorji 0 g
  Beljakovine 0 g
  Sol 0,03 g
  Niacin (vitamin B3) 19,2 mg (120 %*)
  Pantotenska kislina (vitamin B5) 6 mg (100 %*)
  Vitamin B6 1,7 mg (120 %*)
  Vitamin B12 3 μg (120 %*)

  *=% PDV: % priporočenega dnevnega vnosa

  Primerno za moške in ženske:

  • ki se zabavajo podnevi in ponoči
  • ki živijo aktivno življenje
  • pri športnih aktivnostih
  • pri dolgotrajnem delu
  • med vožnjo na dolge razdalje
  • med predavanji in študijskimi obveznostmi.

  Izdelka ne priporočamo ljudem, občutljivim na kofein. Niacin, pantotenska kislina, vitamina B6 in B12 zmanjšajo utrujenost in podpirajo proizvodnjo energije v procesu presnove. Raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja sta splošnega pomena. Visoka vsebnost kofeina (32 mg/100 ml). Ni priporočljivo za otroke, nosečnice ali doječe matere in osebe, ki so občutljive na kofein. Prekomerno uživanje ni priporočljivo.