€ 138,66
(Pokaži vse)
Količina:

  Količina:

   Očistite, negujte in razvajajte na svoji poti do sanjske kože s to večerno nego kože za celo telo.

    

   Kaj vam nudi?

   Artistry™ rešitev za lepotni spanec je kolekcija izdelkov Artistry in g&h za nego kože, ki je sestavljena za razvajanje vašega obraza, nego vaše kože in obnavljanje celic, medtem ko spite.

   • Artistry Skin Nutrition™ micelarni čistilni gel za odstranjevanje ličil odstrani nečistoče, ki se naberejo čez dan, kot so prah, ličila in onesnaženje, tako da so kožne pore čiste in bolj dovzetne za sestavine, ki jih nanesete.
     
   • Artistry Skin Nutrition nočna maska pomirja kožo do osem ur, okrepi vlažilno pregrado kože in vas objame s prijetno dišavo eteričnih olj sivke, pridelane na partnerskih kmetijah s certifikatom NutriCert™, in bergamotke.
     
   • g&h™ Nourish losjon za telo neguje kožo in skrbi za vlažilno pregrado kože z vodo s kompleksom bambusa, ceramidom iz oljčnega olja in oljem belih chia semen, pridelanih na kmetijah Nutrilite™.
     
   • g&h Nourish krema za stopala v trenutku poskrbi za suha stopala in jih zmehča, hkrati pa obnavlja in ščiti vlažilno pregrado kože z bogato, nemastno formulo.
     
   • g&h Nourish krema za roke neguje in ublaži suhe, hrapave roke z vodo s kompleksom bambusa, ceramidom iz oljčnega olja, oljem belih chia semen in karitejevim maslom.
     
   • BREZPLAČNO DARILO – SAMO ZA OMEJEN ČAS*
    Artistry svilena spalna maska vam pomaga izboljšati kakovost spanja in zmanjšati opaznost gub. Izdelana je iz 100 % murvine svile gostote 22 momme, mehkega in zračnega materiala, ki v vašo večerno rutino vnese malce razvajanja. Na voljo samo do razprodaje zalog.

   Artistry rešitev za lepotni spanec vključuje naslednje posamezne izdelke:

   1 x Artistry Skin Nutrition micelarni čistilni gel za odstranjevanje ličil (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition nočno masko (80 ml)
   1 x g&h Nourish losjon za telo (400 ml)
   1 x g&h Nourish kremo za stopala (100 ml)
   1 x g&h Nourish kremo za roke (75 ml)
   1 x Artistry spalno masko – BREZPLAČNO DARILO*

   *BREZPLAČNO DARILO. Na voljo samo kot del Artistry rešitve za lepotni spanec in do razprodaje zalog. Ni naprodaj ločeno. 

   Zakaj vam bo všeč?

   Poskrbite za nočno regeneracijo svoje kože s skrbno izbranimi izdelki za kožo na obrazu in telesu, hkrati pa si privoščite malce večernega razvajanja.

   Obremenitve in pritiski sodobnega življenja lahko negativno vplivajo na videz naše kože, ki postane pusta ali utrujena. Noč je za kožo in njen videz zelo pomembna, saj se koža, medtem ko spimo, regenerira 3-hitreje kot takrat, ko smo budni.

   Artistry rešitev za lepotni spanec vam pomaga poskrbeti za kožo na obrazu in telesu, medtem ko spite, pomirjeni, ker za vašo kožo skrbijo naravne sestavine in čiste formule, ki so veganske, dermatološko in alergološko preizkušene ter ne vsebujejo ničesar, česar ne smejo vsebovati.

   Do zdrave lepote medtem ko sanjate.

   Dejstva za vas

   Čista formula
   Formule, uporabljene v izdelkih Artistry in g&h, so bile razvite v skladu s standardi čiste lepote Artistry in standardi za čisto lepoto izdelkov g&h, tj. strogimi smernicami, ki zagotavljajo, da so izdelki čisti, varni in učinkoviti. To pomeni:

   • Registrirana pri The Vegan Society.
   • Brez mineralnih olj, parabenov, ftalatov.
   • Brez sestavin živalskega izvora in testiranja na živalih.

   Rastlinske sestavine
   Vsak izdelek za nego kože in telesa, ki je vključen v Artistry rešitev za lepotni spanec vsebuje eno ali več fitohranil, pridelanih na naših lastnih kmetijah Nutrilite ali partnerskih kmetijah s certifikatom NutriCert™. Poleg visoke kakovosti to zagotavlja stopnjo sledljivosti »od semena do kože« ali »od semena do prehranskega dopolnila«, ki ji lahko zaupate.

   Blagovne znamke, ki jim lahko zaupate
   Rešitev za lepotni spanec združuje najboljše s področja obsežne znanosti o koži blagovne znamke Artistry in trajnostno pridelane sestavine s kmetij Nutrilite – vodilne blagovne znamke vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu** – ter hranljive snovi in zdravilne lastnosti izdelkov g&h.

   Naša skupnost jo je ustvarila posebej za vas
   Artistry rešitev za lepotni spanec je bila razvita v sodelovanju z našo skupnostjo NAP-ov, ki razumejo, zastopajo in pomagajo nasloviti potrebe glede nege kože in lepote, ki jih imajo ženske vseh starosti in tipov kože.

   **Vir: http://gdretail.net/amway-claims/

   Uporaba

   Izdelki v okviru Artistry™ rešitve za lepotni spanec delujejo vzajemno kot del večerne nege kože. Kombinirajte jih s svojimi ostalimi izdelki blagovnih znamk Artistry ali g&h, kot so čistilna sredstva, toniki, serumi in vlažilna sredstva.

   Navodila za uporabo najdete pri vsakem posameznem izdelku.

   1 x Artistry Skin Nutrition micelarni čistilni gel za odstranjevanje ličil
   1 x Artistry Skin Nutrition nočna maska
   1 x g&h Nourish losjon za telo
   1 x g&h Nourish krema za stopala
   1 x g&h Nourish krema za roke
   1 x Artistry spalna maska – BREZPLAČNO DARILO*

   *BREZPLAČNO DARILO. Na voljo samo kot del Artistry rešitve za lepotni spanec in do razprodaje zalog. Ni naprodaj ločeno. 

   Sestavine

   Ključne sestavine za nego lepotnega spanca
   Vsak izdelek za nego kože in telesa, ki je vključen v Artistry rešitev za lepotni spanec vsebuje eno ali več fitohranil, pridelanih na naših lastnih kmetijah Nutrilite ali partnerskih kmetijah s certifikatom NutriCert™.

   • Bela chia semena
    Učinkujejo globoko v površini kože ter vidno poskrbijo in zavarujejo zdravo lepoto kože. Ta semena pridelujejo na kmetijah Nutrilite, ki so certificirane kot organske, in partnerskih kmetijah, kar zagotavlja neprecenljivo sledljivost od semena do kože.
    Najdete jih v: Artistry Skin Nutrition™ nočni maski in Artistry Skin Nutrition micelarnih čistilnih robčkih za odstranjevanje ličil.
   • Fermentiran izvleček CICA
    To fitohranilo, pridobljeno iz cvetne rastline, pomaga pri pomirjanju in vlaženju kože . V fermentirani obliki je sedemkrat učinkovitejši pri vlaženju in dvakrat učinkovitejši pri pomirjanju (v primerjavi z običajnim izvlečkom CICA).
    Vključen v: Artistry Skin Nutrition nočno masko.
     
   • Botanični kompleks
    Botanični kompleks nočne maske s sedmini sestavinami (rožmarin, kamilica, čeladnica, japonska dresen, azijski vodni popnjak, sladki koren in čaj) pomaga pri pomirjanju in poživljanju kože, kar utrjuje njeno vlažilno pregrado.
    Vključen v: Artistry Skin Nutrition nočna maska
     
   • Cvet Tan Hua
    Cvet kaktusa kraljica noči, znan tudi kot cvet Tan Hua, nudi vlaženje z delovanjem na dveh ravneh: pregradi in povrhnjici kože. Pomaga izboljšati delovanje vlažilne pregrade kože in ohranjati ravnovesje vode za lepšo in bolj zdravo kožo.
    Vključen v: Artistry Skin Nutrition nočna maska
     
   • Voda s kompleksom bambusa
    Voda na osnovi rastlin iz bambusa in glicerina na rastlinski osnovi vlaži kožo.
    Vključena v: g&h Nourish losjon za telo, g&h Nourish kremo za stopala in g&h Nourish kremo za roke.
     
   • Ceramid iz oljčnega olja
    Posebna vrsta lipida, ki pomaga vzdrževati vlažilno pregrado kože.
    Vključen v: g&h Nourish losjon za telo, g&h Nourish kremo za stopala in g&h Nourish kremo za roke

   Te sestavine delujejo kot del znanstveno razvitih formul, ki za vašo kožo združujejo najboljše iz znanosti in narave.

   Za seznam vseh sestavin izdelkov obiščite strani posameznih izdelkov: