Registrirajte se kot stranka zdaj in prejmite 12% popust na vse izdelke in prihranite 5 EUR ob svojem prvem naročilu*

*Na voljo za prvo naročilo novih registriranih strank v vrednosti nad 50 EUR (vkl. z DDV), oddano v 5 dneh po registraciji. Na voljo od 1.12.2021 do 31.01.2022.

Količina:

  Večnamensko čistilo L.O.C.™, prvo biorazgradljivo industrijsko proizvedeno gospodinjsko čistilo*, enostavno opravi z umazanijo in nečistočami, tako da je vaš dom higienično čist.

  Zakaj vam bo všeč …

  Varnost in čistoča doma se za nas in naše družine še nikoli ni zdela bolj pomembna. Na srečo pa ohranjanje brezhibne čistoče z L.O.C. večnamenskim čistilom ne bi moglo biti lažje. To učinkovito vsestransko čistilo enostavno prodre skozi umazanijo, nakopičene nečistoče in madeže na vseh pralnih površinah, da je vaš dom videti kristalno čist in čudovito diši. Lahko ste tudi brez skrbi, da v svoj dom ne boste vnesli ničesar škodljivega, saj je bilo L.O.C. večnamensko čistilo zasnovano s sestavinami iz naravnih virov in brez fosfatov, močnih kislin ali klora. In tudi popolnoma biološko razgradljiv je.

   

  Dobro je vedeti …

  • Nezahtevno čiščenje, ki ne pušča sledi, z naravnimi a izredno učinkovitimi sestavinami.
  • Vsebuje Amwayevo BIOQUEST FORMULA™, ki je osnovana na visoko aktivnih, naravnih sestavinah, ki ne škodujejo okolju.
  • Uporabi se lahko na vseh pralnih površinah.
  • Spiranje ni potrebno. Preprosto očistite in pojdite naprej.
  • Ta varna formula podpira družine že več kot 60 let.

  Uporaba:

  • V 5 l vode dodajte 30 ml L.O.C. večnamenskega čistila.
  • Očistite površine in jih pustite, da se posušijo. Spiranje ni potrebno.
  • Za čiščenje manjših površin s pomočjo plastenke z razpršilcem: zmešajte 50 ml L.O.C. večnamenskega čistila s 450 ml vode v Amwayevo plastenko z razpršilcem. Razpršite po površini in obrišite do suhega. Spiranje ni potrebno, pazite pa, da raztopino za čiščenje z razpršilcem porabite v 30 dneh po mešanju.  
  • Nenazadnje pa lahko to vsestransko čistilo uporabite tudi za higiensko čiščenje svojih rok. Enostavno ga uporabite nerazredčenega in nato roke sperite.

  *Po rezultatih testov za biorazgradljivost je v skladu z zahtevo EU biorazgradljiva celotna sestava L.O.C. večnamenskega čistila in ne le površinsko aktivne snovi.

  Na podlagi raziskave Verify Markets iz leta 2021.

  Za namene teh trditev je izraz biorazgradljiv opredeljen kot: sposobnost materialov, da razpadejo v materiale, ki jih najdemo v naravi (vodo, CO2 in minerale), ko so izpostavljeni sončni svetlobi, vodi in mikrobom.

   

  Ime sestavine CAS # Splošno ime / funkcija
  Water 7732-18-5 Voda
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionske površinsko aktivne snovi
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Neionske površinsko aktivne snovi
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoterne površinsko aktivne snovi
  Sodium Chloride 7647-14-5 Namizna sol
  Citric Acid 77-92-9 Organska kislina (pH nadzor)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Dišava
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Sredstvo za konzerviranje
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Sredstvo za konzerviranje

  POZOR. Povzroča hudo draženje oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če nosite kontaktne leče, jih odstranite, če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo ali etiketo proizvoda. Hranite zunaj dosega otrok.