€ 12,99
(Pokaži vse)
Količina:

  Količina:

   Satinique™ vlažilni šampon za voljnejše lase obnovi vlago v laseh in jih zgladi od korenin do konic.     

   Zakaj vam bo všeč …

   Na vaše lase lahko vpliva vse od vremena, okolja, toplotnega oblikovanja las do kemičnih tretmajev, zaradi česar lasje izgubljajo vlago in jih je težko oblikovati in ohraniti gladke.

   Satinique vlažilni šampon za voljnejše lase vam priskoči na pomoč s previdno izbranimi botaničnimi sestavinami in hranili, da obnovijo vlago že po zgolj enem umivanju.

   Njegova formula vsebuje mešanico olja iz semen kukui, ki je znano po svojih lastnostih za pomlajevanje in izboljšanje gladkosti. Tako pomaga izboljšati elastičnost in vam vrne nadzor. Dodatno pro-vitamin B5 lase vlaži in jih, kar je zelo pomembno, varuje pred negativnimi vplivi iz okolja, obenem pa jim prida bleščeč sijaj. Vmasirajte nekoliko večjo količino v mokre lase, tako da se speni v bogato peno, nato pa lase izperite. Nadaljujte z režimom za bolj gladke lase s Satinique vlažilnim regeneratorjem za voljnejše lase in uživajte v gladkih, svilnato mehkih laseh, polnih sijaja.
    
    

   Dobro je vedeti …

   • Naša ekskluzivna tehnologija ENERJUVE™, patentirana v ZDA, vključuje lipide s pozitivnim nabojem, kreatin in kompleks 18-MEA, ki prodre v jedro lasu, se veže na poškodovane dele in lasu povrne moč.
   • Obnovi sijaj in elastičnost z mešanico olja iz semen kukui in pro-vitamina B5, ki vaše lase nahrani in zgladi.
   • S svežim in živahnim vonjem hruške, zelenega jabolka, vrtnice in mošusa.
   • Za suhe in puste lase.
   • Njegova nežnost za lasišče in lase omogoča vsakodnevno uporabo.
   • Po uporabi nanesite še Satinique vlažilni regenerator za voljnejše lase. 

   Znanstveniki blagovne znamke Satinique™ so združili svoje prehranske in lepotne izkušnje, da bi združili inovativne sestavine za zdravje las s skrbno izbranimi rastlinami in hranili. Zato vsebujeta vlažilna izdelka za voljnejše lase skrbno izbrano mešanico olja iz oreškov KuKui, znanega po obnovitvenih in pomirjevalnih učinkih, ki obnovi sijaj in elastičnost las. Vsebujeta tudi vitamin B5, hranilo, ki ga najdemo v naravi. Ta vlaži, rehidrira, ščiti in tako lahko vsak las resnično zasije. To aktivno sestavino dopolnjuje naš ekskluzivni kompleks ENERJUVE™, ki obnovi naravno, zdravo stanje las.

   • Šampon nanesite na mokre lase, vmasirajte, da nastane pena in sperite.
   • Po šamponiranju nanesite regenerator in ga razporedite po laseh. Sperite.
   • Dovolj nežna za vsakodnevno uporabo.