image/png;;;03.png

Inovativno

Že od prvega izdelka na tržišču pred več kot pol stoletja je Amway ostal v vrhu znanstvenih raziskav. Z več kot 900 znanstveniki, inženirji, tehnologi in 75 raziskovalnimi laboratoriji po vsem svetu Amway stalno razvija nove izdelke in posodablja svoje klasične izdelke, da lahko vam in strankam zagotavlja samo najboljše.

Vsak nov izdelek mora prestati stroga testiranja, da zagotovimo visoke standarde kakovosti. Številni certifikati neodvisnih zunanjih ustanov kažejo, da Amwayu uspeva v svojih prizadevanjih – proizvajati izdelke, ki jim ljudje lahko zaupajo.

ALI STE VEDELI?

Amway ima 75 laboratorijev po vsem svetu,

v katerih je zaposlenih več kot 900 znanstvenikov, inženirjev in tehničnih strokovnjakov. Amwayevi strokovnjaki za raziskave in razvoj so prejeli več kot 1100 patentov in objavili več kot 400 objav v znanstvenih revijah.

ARTISTRY je med petimi najbolj prodajanimi blagovnimi znamkami

vrhunskih izdelkov za nego kože na svetu.*

Vir: Euromonitor International Limited, zbirka podatkov o kozmetičnih izdelkih za osebno nego 2012, kozmetični sektor izdelkov visokega razreda, maloprodaja po svetu leta 2011, razvrstitev svetovnih blagovnih znamk.

                                
 

Nutrilite upravlja 2.600 hektarov obdelovalne zemlje

v ZDA, Mehiki in Braziliji. Rastline gojimo in pobiramo v skladu z naravo, pri tem pa uporabljamo trajnostne metode kmetovanja brez kemikalij.