image/png;;;03.png

Inovativno

Že od prvega izdelka na tržišču pred več kot pol stoletja je Amway ostal v vrhu znanstvenih raziskav. Z več kot 900 znanstveniki, inženirji, tehnologi in 75 raziskovalnimi laboratoriji po vsem svetu Amway stalno razvija nove izdelke in posodablja svoje klasične izdelke, da lahko vam in strankam zagotavlja samo najboljše.

Vsak nov izdelek mora prestati stroga testiranja, da zagotovimo visoke standarde kakovosti. Številni certifikati neodvisnih zunanjih ustanov kažejo, da Amwayu uspeva v svojih prizadevanjih – proizvajati izdelke, ki jim ljudje lahko zaupajo.

ALI STE VEDELI?

Amway ima 100 laboratorijev po vsem svetu,

v katerih je zaposlenih več kot 1000 znanstvenikov, inženirjev in tehničnih strokovnjakov. Amwayevi strokovnjaki za raziskave in razvoj so prejeli več kot 1200 patentov in objavili več kot 400 objav v znanstvenih revijah.

Blagovna znamka Artistry je ena od desetih najbolje prodajanih,

premium znamk za nego kože.*

Vir: Euromonitor International Limited. Kozmetika in osebna nega 2018; po definicijah kategorije premium nege kože. Vrednost maloprodaje globalno v letu 2017.

                                
 

Nutrilite upravlja 2.400 hektarjev obdelovalne zemlje

v ZDA, Mehiki in Braziliji. Rastline gojimo in pobiramo v skladu z naravo, pri tem pa uporabljamo trajnostne metode kmetovanja brez kemikalij.