image/png;;;10_sm.png

 

"Veliko razlogov je, zakaj se ljudje odločijo za direktno prodajo. Ko ljudje odkrijejo našo poslovno priložnost, se zavejo možnosti. To spodbudi njihovo domišljijo."

Doug DeVos, predsednik Amwaya in Alticorja

  • image/jpeg;;;photo - 1.2.jpgNi povprečno podjetje
  • image/jpeg;;;2.jpgVrhunski obrati po vsem svetu
  • image/jpeg;;;photo - 2.2.jpgAmwayevi centri izkušenj in promocije
  • image/jpeg;;;50x60.jpgVizualna razlaga

Ni povprečno podjetje

image/jpeg;;;photo - 1.1.jpg

Ni povprečno podjetje

Amway in njegovo matično podjetje Alticor sta največji podjetji za direktno prodajo na svetu. Leta 1959, pred več kot pol stoletja, sta ga ustanovila dolgoletna prijatelja in poslovna partnerja Rich DeVos in Jay Van Andel.

Danes družini DeVos in Van Andel še naprej ohranjata filozofijo trdega dela in odločenosti, zaradi česar je Amway tudi v 21. stoletju tako uspešen kot je bil v 20. Leta 2018 je bil skupni dohodek podjetja 7,39 milijard evrov*. Podjetje sedaj deluje na več kot 70 tržiščih po vsem svetu in ponosno predstavlja prilagodljiv posel s trdnimi temelji. Podpiramo in spoštujemo vas kot partnerja na vašem popotovanju uspeha.

*Vir: Amway/Alticor; na podlagi revije Direct Selling news Global 100.

Vrhunski obrati po vsem svetu

Vrhunski obrati po vsem svetu

Amway je s svojimi raziskavami prisoten po vsem svetu. Trajnostna posestva in Centri doživetij vaš posel podpirajo na najboljši možni način.

Kliknite na zemljevid in poiščite svojo Amwayevo podružnico.

Amwayevi centri izkušenj in promocije

image/jpeg;;;photo - 2.1.jpg

Amwayevi centri izkušenj in promocije

V šestih evropskih državah so bili ustanovljeni Centri izkušenj in promocije, ki ponujajo vpogled v Amwayevo preteklost, sedanjost in prihodnost. Obiskovalci lahko izvejo več o Planu prodaje in trženja ter o linijah izdelkov iz Amwayevih programov dobrega počutja, lepote in nege doma. Poleg tega so Amwayevi centri izkušenj in promocije ustrezno opremljeni za promocijske dneve, lahko se najamejo za zasebne skupine, organizirane dogodke in izobraževalne delavnice.

Za več informacij obiščite www.amway-experience.com (v angleščini).

Vizualna razlaga

Pregled sedeža podjetja v Adi, Michigan, ZDA