image/png;;;Responsible_2_sm.png

Odgovorno

Že več kot 60 let je družbena odgovornost podjetja ključni del Amwayeve vizije – pomagati ljudem živeti bolje. Ta odgovornost se odraža tudi v temeljnih vrednotah ustanoviteljev: družini, svobodi, upanju in nagrajevanju.

image/jpeg;;;323845.jpg

Temelji ustanoviteljev

Soustanovitelja Jay Van Andel in Rich DeVos sta postavila standarde etike in poslovanja, ki so vodilo za družbo in njene distributerje pri vseh dejavnostih. Ta temeljna načela so dobesedno vklesana v kamen pred glavnim sedežem družbe: svoboda, družina, upanje in nagrada.
Amway vedno podpira temeljno SVOBODO ljudi, da se odločajo o svoji prihodnosti, ki jim omogoča dovolj časa in virov za zaščito in podporo svoje DRUŽINE. Poleg tega Amway vedno ponuja UPANJE posameznikom in priložnost, da zaslužijo NAGRADO za svoja prizadevanja.

image/png;;;foto3_v2.png

Amwayeva vizija

Naša vizija je zelo enostavna – vsak dan si prizadevamo izboljšati življenja ljudi. Svojo vizijo dosegamo tako, da ljudem na različnih koncih sveta pomagamo odkriti njihov potencial in doseči cilje, s tem ko jim ponujamo boljše izdelke in priložnosti za prihodnost in uspehe velikodušno delimo z globalno skupnostjo.

Ponosni smo na svojo zavezanost poslovni odličnosti, skrb za ljudi in njihove skupnosti in skrb za okolje, saj smo zavezani, da bomo storili, kar je prav in ne le kar "deluje".