Raziščite očarljivo kolekcijo dišav AMWAY™ za ženske 
in moške in poiščite popolno dišavo zase! 

DIŠAVE ZA ŽENSKE

Romantične, elegantne, intenzivne ali sveže: dišave AMWAY™ nudijo izbor dišav za ženske, kot so parfumske vodice in sprej za telo, ki so primerni za vse osebnosti, razpoloženja ali sloge. Družine dišav za ženske ANTICIPATE™, ANCESTRY™ in WISTFUL™ predstavljajo očarljiv izbor vonjev, ki segajo od ženstvenih do citrusnih, od sladkih do strastnih, čutnih ali skrivnostnih.

 

 

Hitri pregled

OBČUTEK ROMANTIČNE ŽENSKOSTI.

 
Nežen in čuten koncept ciklam in ličija ujame čute, da bi v vas naredil izraz, poln mehkobe. Zapeljuje z mešanico šmarnic v kombinaciji z ylang-ylangom, potuje do srca dišave, kjer privablja z jantarjem in praškastim mošusom. Tu je občutek ženskosti, nežna cvetlična romantika, ki se ji ne da upreti.

 

 

Hitri pregled

OBČUTEK STRASTNE ČUTNOSTI.

 
Poudarite strastno plat svoje duše s tem orientalskim in bogatim šopkom, v katerem robida in sveža bela frezija tvorita mikavne elemente poželenja. Pridihi eksotičnega arabskega jasmina in orhidej dražijo in zapeljujejo, se mešajo z dotiki sandalovine in pačulija, da bi hipnotizirali čute, ki prebudijo strast v vas. Obdala vas bo topla in bogata čutnost.

 

 

Hitri pregled

IZRAZ KLASIČNE ELEGANCE.

 
Črni ribez, limone in bergamotka ustvarijo harmonično strukturo, ki jim note egiptovskega jasmina in šmarnice vzbudijo občutek brezčasne čutnosti. V njenem jedru pa kanček belega mošusa in jantarja nazadnje ustvarita avro prave elegance, mamljive in hkrati omikane. Odličen izraz trajne elegance.

 

 

Hitri pregled

PREFINJENA NEIZRAZITA ELEGANCA.

 
Note šopka svežega cvetja v objemu subtilnosti morske sapice se srečajo z lahkim vetričem, ki doseže obale Isle de la Cité in osvobodi vaše čute. Breskev, prepletena z notami nočnega kladivnika, subtilna nežnost tuberoze in praškasti beli mošus prikličejo spomin skrivnostne elegance, ko se sprehajate po mostu Pont Neuf. Ko vas odneseta čutnost in lahkotnost, ste obdani z zrakom, polnim prefinjene elegance. Močno koncentrirana: za dolgotrajno čutnost na vaši koži.

Hitri pregled

SIJOČE IN OSVEŽUJOČE DOBRO POČUTJE.

 
Mešanica limon in nektarin se dotakne vaših čutov z iskrico čiste osvežitve. Dopolnjuje jo šopek frezij in vrtnic, zasidran v sledovih praškastega mošusa, celoten vonj pa vas vodi v svet razvajanja. Doživite ta čudovit, trendovski sprej za telo z vitaminom E in oljem, ki zmehča in zaščiti vašo kožo, hkrati pa poudari vaš popoln sijaj. Doživite osvežujoč občutek dobrega počutja in iskric z WISTFUL AROMA sprejem za telo.

 

DIŠAVE ZA MOŠKE

Klasični, športni ali vrhunski: Izberite, kaj želite biti danes! Dišave za moške OPPORTUNE™ uporabljajo raznolike sestavine in note, da lahko svobodno izberete dišavo, ki resnično ustreza vaši osebnosti.

Hitri pregled

VRHUNSKOST IN TISOČ VIDIKOV: VAŠE ŽIVLJENJE!

 

 

Vročino sečuanskega popra in mandarin pomirjata jasmin in JUNGLE ESSENCE™*, da se lahko ujame z intenzivnim vonjem olja cedrovine, ki dišavo ohladi in prebudi čute. Dvojnost vročega in hladnega – med prvovrstno držo, ki jo poudarjata kultura in eleganca – dišava, ki je tako moška, tako večplastna, tako vrhunska.

* blagovna znamka V. MANE FILS, Société anonyme.

Hitri pregled

AKCIJA IN ENERGIJA: VAŠE ŽIVLJENJE!

 

 
Eksplozija svežih not citrusov ujame čute in se druži s poživljajočim pridihom pikantnega črnega popra in gloga, ki ustvarjata energično dišavo. Nadaljnje potovanje skozi predor rožmarina vas vodi do jedra jantarja in cedrovine, ki dišavi daje pridih sodobne moškosti. Svežina in energija, ki vas bosta ovili v občutek poživljajoče preprostosti.

 

KAKO UPORABLJATI DIŠAVE

Dišavo je potrebno nanesti dva- do trikrat na dan. Ne smete pričakovati, da bo samo en nanos dišave trajal ves dan. Dišave vsebujejo stabilizatorje, ki ohranjajo njihovo stabilnost in omogočajo ohranjanje dišave na koži, kolikor dolgo je to mogoče.

Dišavo lahko nanesete na točke, kjer lahko zaznate srčni utrip: na notranji predel zapestja in komolca, za koleni, na vrat ali pod ušesno mečico (ne za ušesi).

Če je vaša koža občutljiva na dišavo, jo razpršite na robček, ki ga nato spravite v žep ali torbico.

Dišave ne vtirajte v kožo, saj jo boste poškodovali in vonj se bo spremenil. Dišavo razpršite na kožo in pustite, da se posuši, ne da bi se je dotaknili.

Za različne priložnosti ali razpoloženja uporabite različne dišave. Uporabite eno dišavo podnevi, drugo zvečer.

Da vas bo dišava v poletnih dneh osvežila, jo hranite v hladilniku. Dišavo vedno hranite na hladnem in suhem mestu.

 

PODPORNA GRADIVA

 

PPT predstavitev o AMWAY dišavah

 

 
.