Blagovna znamka Artistry je ena od desetih najbolje prodajanih, premium lepotnih znamk.*

 

Z dekorativno kozmetiko ARTISTRY™ lahko vsaka ženska ustvari celovit prefinjen videz, kakršnega si želi. S popolno linijo ličil za obraz, oči, lica in ustnice ponujamo odtenke za vsak ten kože, ne glede na starost osebe.

OBRAZ

 

 

ARTISTRY iskalnik za pudre

   

OČI

 

USTNICE

 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR
pripomoček za spreminjanje odtenka

   

NOHTI

 

VIDEZI

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer je svetovni obraz ARTISTRY™ izdelkov za nego kože in dekorativne kozmetike. “Pri ARTISTRY mi je veliko stvari všeč, še zlasti izdelki. So tako razkošni, prefinjeni in moderni. Resnično jim zaupam," pravi Teresa. Poleg tega, da je klasična lepotica, je Teresa tudi dinamična mlada ženska in nadarjena igralka, ki odlično pooseblja bistvo blagovne znamke ARTISTRY.

 

RICK DICECCA

Ljubezen do umetnosti in oko za barve sta svetovnega umetnika ličenja, Ricka DiCecca, pripeljali do uspešne kariere v lepotni industriji. "Če nekdo najde tisto, kar mu ustreza, pridobi občutek samozavesti in nič ni bolj privlačnega na ženski kot samozavest," pravi Rick.

 

Ne zamudite priložnosti, da bi navdušili! Oglejte si posebej oblikovane časovno omejene kolekcije ARTISTRY dekorativne kozmetike.

 

ČASOVNO OMEJENE KOLEKCIJE DEKORATIVNE KOZMETIKE

* "Vir: Euromonitor International Limited. Kozmetika in osebna nega 2016, kategorija premium kozmetike in osebne nege ter podkategorija premium nege kože. Vrednost maloprodaje globalno v letu 2015."