image/jpeg;;;ps.jpg

YOUTH XTEND sistem za nego kože

Že po enem tednu uporabe sistema za nego kože, ki vsebuje serum, izdelek za dnevno nego, izdelek za nočno nego in kremo za predel okrog oči, boste opazili prve znake mladostnejšega videza.


"81% žensk, ki so preizkušale izdelke, se je strinjalo, da je po enem samem tednu uporabe sistema za nego kože, koža videti mladostnejša."

Kolekcija ARTISTRY YOUTH XTEND
 

 

 

Tehnologija
 

  • image/jpeg;;;1.jpg.
  • image/jpeg;;;2.jpg.
  • image/jpeg;;;3.jpg.

.

image/jpeg;;;tab-1-img.jpg

LifeSirt, izvleček iz sredozemske mirte, dokazano poveča naravno nastajanje proteinov za 280 % (vir: in vitro preizkus genske ekspresije).

.

image/jpeg;;;tab-2-img.jpg

Ekskluzivni ARTISTRY mikro-X6 peptid vsebuje šest aminokislin, ki dokazano spodbudijo nastajanje kolagena v koži. Povečano nastajanje kolagena pomaga zmanjšati videz drobnih gubic in gub.

.

image/jpeg;;;tab-3-img.jpg

Sadež afriškega opičjega kruhovca, v Afriki znanega tudi kot "drevo življenja", je bogat z antioksidanti in vlažilnimi hranili. Izvleček iz sadeža afriškega opičjega kruhovca kožo nahrani, navlaži in pomirja ter ohranja in varuje njen mladosten videz.

image/jpeg;;;fragrance.jpg

 

Dišava

 

Sodoben preobrat klasičnega vonja izdelkov za nego kože.

Ta lahka in čista ekskluzivna dišava združuje nežno magnolijo, delikatno vrtnico in rosni jasmin z zelenim čajem ter dolgo obstojnim vonjem citrusov in cedrovine. Je prepoznavna in samozavestna, naravna in moderna. Dišava izdelkov ARTISTRY YOUTH XTEND popolnoma uteleša vrednote ARTISTRY ženske.

Blagovne znamke ARTISTRY, ARTISTRY Creme LuXury, ARTISTRYessentials, ARTISTRY SIGNATURE EYES, ARTISTRY Intensive Skincare, ARTISTRY YOUTH XTEND in NAPREDNA LEPOTA ARTISTRY  so blagovne znamke podjetja Amway.