NOVO! bodykey™ hitri obroki
- enostavna in hitra podpora vašim ciljem pri zmanjševanju telesne teže.


Odkrijte nov, okusen način za nadzorovanje velikosti obrokov in kalorij z bodykey hitrimi obroki.  Izbirate lahko med različnimi izdelki,  ki smo jih razvili, da bi ustregli vašim potrebam.

image/jpeg;;;circles_SLOVENIA.jpg

Kako deluje?


Ker vemo, da se med seboj razlikujemo in imamo drugačne potrebe, smo pri Amwayu razvili tri različice vsakega bodykey hitrega obroka. Obrok z manj ogljikovimi hidrati, z manj maščobami in uravnotežen obrok smo označili z različnimi barvami, da bi vi laže izbrali pravega.

Da bi uživali v teh okusnih hitrih obrokih, morate samo izbrati različico, ki vam najbolj ustreza. Ali morate zaužiti manj maščob? Izberite dieto z manj maščobami. Če menite, da uživate preveč ogljikovih hidratov, preizkusite različne obroke z manj ogljikovimi hidrati. Če menite, da morate enakomerno zmanjšati vnos obeh, se odločite za uravnotežene obroke.

Ko se odločite, katera različica vam najbolj ustreza, en obrok na dan preprosto zamenjate z bodykey hitrim obrokom. Tako prihranite čas in nadzorujete kakovost ter količino zaužite hrane. Združite en hiter priročen obrok na dan z dvema rednima obrokoma in vaša prehrana bo bolj raznolika in uravnotežena. 

Pa dober tek!


Prehranski izdelki bodykey vključujejo instant obroke in ploščice privlačnih okusov. Raznolika ponudba obrokov, v katerih boste uživali, zagotavlja osnovne hranilne snovi. Izbirate lahko med naslednjimi izvrstnimi okusi: kremni napitki – čokoladni ali vanilijevi in ploščicami – rdeče sadje ali čokolada. 

Na nakup

image/jpeg;;;tea.jpg

Uporaben namig.


Za boljšo prebavo je dobro, da vsak obrok jemo bolj počasi, pijemo veliko vode in zagotovimo zadosten vnos tekočine za delovanje vseh mehanizmov v telesu, še zlasti, ko smo na dieti. 

In bodykey vam lahko pomaga tudi tukaj. Nov bodykey zeliščni čaj je idealni spremljevalec na poti k zmanjševanju telesne teže in je okusna zamenjava za vodo.

Ukrotite svoj apetit z NUTRILITE™ sredstvom za uravnavanje apetita!

NUTRILITE™ sredstvo za uravnavanje apetita vam lahko pomaga nadzorovati uravnavanje svoje telesne teže in se upreti potrebi po prenajedanju. Ko ga zaužijemo, se sredstvo za uravnavanje apetita poveže z vodo in nato spremeni v gel, kar delno zapolni želodec. Imate občutek sitosti in večji nadzor nad velikostjo obroka. Skrivnost je v njegovi naravni sestavini glukomanan - naravni prehranski vlaknini iz korenine rastline konjak. Sredstvo za uravnavanje apetita je združljivo z vsemi vrstami diet in ga zelo priporočamo vsem, ki sledijo programu prehranjevanje bodykey by NUTRILITE™.

Glede na vaš tip diete ga kombinirajte z naravnim zaviralcem presnove maščobe ali naravnim zaviralcem presnove ogljikovih hidratov.

Na nakup

 

Kremni napitki

 

Ploščice

 


image/jpeg;;;carbs.jpg

Olajšajte si pot!


Amway je razvil tudi dve prehranski dopolnili, ki zmanjšata skupen vnos kalorij: naravni zaviralec presnove ogljikovih hidratov, ki do dve tretjini zmanjša absorpcijo ogljikovih hidratov v obroku s 600 kalorijami, in naravni zaviralec presnove maščob, ki blokira do 27 % maščob v obroku.

Na nakup

image/jpeg;;;additional.jpg

Dodatna podpora


NUTRILITE ponuja velik izbor prehranskih dopolnil naravnega izvora. Poleg tega, da imajo pomembno vlogo pri zapolnjevanju prehranskih vrzeli v vaši prehrani, pomagajo povečati vašo energijo, podpirajo prebavo in vzdržujejo kondicijo, tudi ko ste na dieti ali med vadbo.

Če ne uživate rib dvakrat tedensko vam bo v pomoč NUTRILITE omega-3 kompleks, za vzdrževanje mišične mase pa svetujemo NUTRILITE rastlinske proteine.

Preverite, katera prehranska dopolnila so vam na voljo.
 

Uspeh!


Vaša pot pri zmanjševanju telesne teže je osebna pot in samo vi veste, kaj vam pomeni doseči želeno telesno težo. Morda to, da boste lahko oblekli določena oblačila ali pa se počutili dovolj samozavestno in se prijavili na novo delovno mesto. bodykey ne meri uspeha samo prek izgubljenih kilogramov, ampak tudi z dobrim počutjem in z večjim zadovoljstvom s svojim telesom.