iCook

iCook™

Posoda iCook je lepe oblike, uporabna in premišljeno zasnovana, zaradi česar omogoča popolno kuhanje. iCook posoda iz nerjavnega jekla je več kot odličen komplet kakovostne posode. Je skrbno načrtovan sistem, v katerem je vsak lonec, ponev, pokrov in vložek združljiv z vsako drugo komponento, kar omogoča pripravo mamljivih jedi, ki ohranjajo hranilno vrednost z zmanjšano uporabo maščob.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ posoda za kuhanje brez prijemanja

iCook posoda za kuhanje brez prijemanja je izjemno trpežna in zagotavlja učinkovito kuhanje katerega koli obroka. iCook znamka ponuja izjemno kakovosten izdelek z Duramic prevleko proti prijemanju - premaz, ki zagotavlja najbolj tehnološko dovršeno prevleko. Dvojni premaz DURAMIC zagotavlja izjemno odpornost ponev proti praskam. Pokrovke so narejene iz kaljenega stekla, zato se hrana nanje ne prijema, enako velja tudi za samo ponev. Poleg tega pa lahko enostavno opazujete potek kuhanja in hkrati ohranite stalno temperaturo v notranjosti posode.

OPTITEMP

Posoda za kuhanje brez prijemanja ima OPTITEMP dno za bolj enakomerno razporeditev temperature in premaz DURAMIC proti prijemanju, kar poveča trpežnost in zagotavlja odlične toplotne lastnosti za kuhanje hrane. S pomočjo te tehnologije boste lahko kuhali z manj dodanih maščob. Hkrati pa je premaz zelo odporen in enostaven za čiščenje.

image/png;;;1.png

Priročnost kuhanja v nivojih

Kuhanje v nivojih je zelo praktična možnost, ki vam jo ponuja iCook posoda za kuhanje iz nerjavnega jekla. Večino jedi lahko pripravljate hkrati tako, da manjšo posodo zložite na večjo. Komplet posode je oblikovan tako, da omogoča enakomerno razporeditev toplote, ki je potrebna za kuhanje v nivojih. S kuhanjem v nivojih prihranite prostor, energijo in denar. Kuhanje uskladite tako, da boste vso hrano lahko postregli istočasno.

image/png;;;2.png

VITALOK - način kuhanja za okusno in zdravo hrano

Vse ponve iCook uporabljajo VITALOK tehnologijo kuhanja. Metoda kuhanja VITALOK vam omogoča pripravo zdravih in hranljivih obrokov, saj se hrana duši v lastnih naravnih sokovih in oljih. Obtežen pokrov vsake iCook™ posode iz nerjavnega jekla se tesno prilega in tako zagotavlja posebno tesnjenje posode in pokrova zaradi sproščene vlage. Ko začnete kuhati, bo naravna vlaga v hrani ustvarila paro. Ta se pretvori v tekočo vodo, ki zagotovi odličen način tesnjenja med kuhanjem.

image/png;;;4.png

iCook noži

iCook noži so ergonomsko oblikovani in imajo uravnoteženo težišče, kar zagotavlja široko uporabnost in priročnost. Noži so enostavni za uporabo in zagotavljajo enostaven nadzor vseh gibov med rezanjem.

Jeklena rezila iCook nožev so v celoti kovana, medtem ko je večina drugih nožev iz prešane pločevine. Zaradi kovane strukture so noži težji, njihovo rezilo debelejše in podloga bolj trdna, kar zagotavlja večjo moč in trajnost rezila. Ergonomska oblika pomaga pri boljši razporaditvi teže med uporabo.

image/pjpeg;;;C:\Documents and Settings\plutkotn\Desktop\WOK pictures\WOK_brand_page_picture.jpg

Zdravo kuhanje z iCook™ vokom je enostavno

iCook 7-plastni vok iz nerjavnega jekla omogoča zdravo kuhanje VITALOK™ z malo vode, ki ohranja okus, hranila, barvo in teksturo vaše hrane. Vok odlikuje 7 plasti aluminijevega jekla, ki spodbuja hitrejše kuhanje, s tem pa prihranek energije, inovativni dizajn zagotavlja stabilnost na kuhalni površini in enostavno obračanje hrane. 

iCook vok vam omogoča pripravo številnih azijskih in tudi tradicionalnih jedi.

Vsakemu iCook voku sta BREZPLAČNO priloženi tudi rešetka za soparjenje in rešetka lotusov cvet, idealni za soparjenje in ohranjanje hrane tople.