image/jpeg;;;l1.jpg

URADNA PREHRANSKA DOPOLNILA NOGOMETNEGA KLUBA AC MILAN

NJIHOV USPEH: LEGENDAREN
NJIHOVA PREHRANSKA DOPOLNILA: NUTRILITE™

Nogometna ekipa AC Milan je ena izmed najboljših nogometnih ekip v Evropi. Ni naključje, da za svetovnimi naslovi stojijo odlični igralci in trenerji. Pa še nekaj - blagovna znamka prehranskih dopolnil NUTRILITE

NUTRILITE™ je uradni dobavitelj prehranskih dopolnil za nogometni klub AC Milan od leta 2008. Nogometašem zagotavlja vrhunska prehranska dopolnila, ki jim pomagajo tekmovati na svetovni ravni. Skupaj poskušamo premikati meje zmogljivosti športnikov.

OPTIMALNA ZMOGLJIVOST

Naveza med najuspešnejšim nogometnim klubom na svetu in vodilno znamko prehranskih dopolnil na svetu ni naključje. Blagovna znamka NUTRILITE™ in AC Milan delita skupno filozofijo:

OPTIMALNA ZMOGLJIVOST JE MOGOČA Z OPTIMALNO PREHRANO.

Izdelki NUTRILITE™ so znani po tem, da iz narave potegnejo največ. Zato ni presenečenje, da MilanLab zaupa našim prehranskim dopolnilom, da bi igralci lahko iz sebe stisnili kar največ.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Strokovnjaki iz NUTRILITE™ od leta 2008 sodelujejo z zdravniki in strokovnjaki MilanLaba. S prilagojenimi programi prehrane poskrbijo za potrebe posameznih igralcev AC Milan. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP je znanstvenik iz ekipe NUTRILITE™, ki ocenjuje podatke o prehrani, genetiki in življenjskem slogu igralcev. S temi informacijami, skupaj z ekipo zdravnikov AC Milan, Dr. Dolcijem in vodjem biokemije pri MilanLab, Dr. Avaldijem, pripravlja priporočila za spremembe v prehrani igralcev in uživanje določenih NUTRILITE prehranskih dopolnil.

Tudi vrhunskim športnikom lahko v prehrani primanjkuje bistvenih hranil. Naši strokovnjaki ustvarjajo uravnotežene temelje in z izdelki NUTRILITE premoščajo prehranski manko, tako izboljšujejo fizično počutje igralcev A.C. Milan.

image/jpeg;;;l3.jpg

DOSEŽKI

Več kot 90 % članov ekipe AC Milan sledi NUTRILITE™ programu prehrane, in njihovi laboratorijski testi kažejo pomembno izboljšanje količine vitamina D. Poleg boljšega počutja in več energije so igralci poročali tudi o zmanjšanju mišičnih krčev in utrujenosti. To je dokaz, da optimalna prehrana poskrbi za optimalno učinkovitost.

image/jpeg;;;blank.jpg

“Celostni pristop NUTRILITE™ se odlično ujema s filozofijo MilanLab. Blagovno znamko NUTRILITE priznavamo kot vodilno na področju znanosti o prehrani in zaupamo njenim prehranskim dopolnilom, da ta našim športnikom namreč pomagajo doseči optimalno učinkovitost.”

– Dr. Alberto Dolci, MD