Izziv

Otroška podhranjenost je globalni problem, ki vsakodnevno raste. Podhranjenost je vsako leto usodna za milijone otrok, preživeli pa  se pogosto do konca življenje spopadajo z zdravstvenimi problemi in motnjami v razvoju.

Rešitev

S svojim strokovnim znanjem je NUTRILITE™ razvil NUTRILITE Little Bits, mikrohranilno prehransko dopolnilo za podhranjene otroke, izboljšano z rastlinskimi hranili.

Rezultati

Kampanja Nutrilite™ Power of 5 je bila oblikovana z namenom dvigniti ozaveščenost o otroški podhranjenosti, nasloviti ključne potrebe ustrezne prehrane v prvih 5 letih življenja in ponuditi rešitev, h kateri lahko prispevajo prav vsi.

Naš cilj je izboljšati hranilno vrednost vsakodnevne prehrane podhranjenih otrok med starostjo 6 mesecev in 5 let. Spodbujamo vas, da se vključite ter postanete zagovornik in del velike globalne rešitve.

image/jpeg;;;foto2.jpg

Partnerstva NUTRILITE Power of 5

Kampanja NUTRILITE Power of 5 izpostavlja ključne odnose, nujne za podporo prehranskega, fizičnega in emocionalnega zdravja otrok. Temeljni odnos je med materjo in otrokom. Nevladne organizacije igrajo pomembno vlogo pri podpiranju obeh. Amway in NUTRILITE sta močno povezana z nevladnimi organizacijami, kot je CARE, ki omogoča tudi druge ključne prednosti za otroke – hrano in izobrazbo. Peto najpomembnejše partnerstvo je med otroki in vami, ki jih podpirate pri prejemanju NUTRILITE Little Bits.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Dar petih

Organizacija CARE je naš globalni partner pri zbiranju sredstev. Vaša donacija pomaga otrokom prejemati NUTRILITE Little Bits, katerih mesečna zaloga stane 10 dolarjev, letna pa 120 dolarjev.

image/jpeg;;;Guinness_World_Record_collage.jpg

Vaš dosežek

Leta 2014, ko smo začeli s kampanjo, so ljudje povsod po svetu zbirali odtise dlani za dvig ozaveščenosti o globalni podhranjenosti otrok. Amway je organizaciji CARE za vsak odtis dlani prispeval 1 dolar. Tako smo ustvarili kolaž več kot 75.000 odtisov, ki so bili dovolj za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov za največji kolaž odtisov dlani (skupaj jih je bilo zbranih kar 260.872).

Če želite izvedeti več o globalnem bremenu slabe prehranjenosti v vseh oblikah, obiščite http://mamap.io/map.

Tu lahko najdete spletno orodje, oblikovano s strani Amwaya in Globalne zveze za izboljšanjeprehrane (Global Alliance for Improved Nutrition – GAIN). Vključuje podatke več kot 30 držav z nižjimi, srednjimi in visokimi dohodki ter tako omogoča preprost način za primerjavo statistik po državah in vpogled v prehranske izzive.