Nutrilite

NUTRILITE™

Neuravnotežena prehrana lahko povzroči pomanjkanje ključnih hranil, ki jih potrebuje naše telo: makrohranil, mikrohranil in fitohranil. Hranila so univerzalna in vsakdo jih potrebuje, ne glede na leta ali življenjski slog. Kot pomoč pri zapolnjevanju te prehranske vrzeli, NURILITE™ predstavlja OSNOVNI Trio – komplet treh dopolnjujočih se izdelkov, ki skupaj podpirajo prehranske potrebe. OSNOVNI Trio vsebuje rastlinske proteine, omega-3 kompleks in DOUBLE X™ ali DAILY.

Uživajte v prednostih celovitega vsakodnevnega dopolnjevanja prehrane z NUTRILITE™ OSNOVNIM Triom!

NUTRILITE je številka ena v svetu med vitamini in prehranskimi dopolnili.* Je blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil, ki zagotavlja celotno paleto prehranskih izdelkov in izdelkov za dobro počutje, vključno z bistvenimi vitamini in minerali, antioksidanti, zeliščnimi dopolnili, športno prehrano in nadomestki obrokov. Izkušnje ustanovitelja podjetja, dr. Carla Rehnborga, na Daljnem vzhodu, so navdihnile NUTRILITE, da že od leta 1934 združuje moč znanosti z naravnimi koristmi rastlin. Inovativen pristop k znanosti za maksimalen izkoristek ugodnih lastnosti fitohranil - to so hranila iz rastlin, vse od takrat predstavlja jedro blagovne znamke NUTRILITE. Že več kot 80 let pomagamo ljudem po vsem svetu, da se počutijo bolje in živijo aktivno življenje.

*Vir: Euromonitor International Limited: Vitamini in prehranska dopolnila, svet, vrednost prodaje glede na priporočene maloprodajne cene, po odstotkih, 2013.
 

Zakaj NUTRILITE

Blagovna znamka NUTRILITE temelji na načelu od semena do končnega izdelka. To načelo odlično združuje naravo in znanost. 

Ko je pred skoraj sto leti živel na Kitajskem, je ustanovitelj blagovne znamke Carl Rehnborg odkril, kako pomembna je rastlinska prehrana. Njegove življenjske izkušnje in obširne raziskave rastlinskih hranil so bile povod za ustanovitev blagovne znamke prehranskih dopolnil NUTRILITE.

Leta 1934 je Nutrilite predstavil prvo v ZDA prodajano multivitaminsko/ multimineralno/ fitohranilno prehransko dopolnilo.
Po 80 letih izkušenj v znanosti in raziskavah je blagovna znamka NUTRILITE™ najbolje prodajana blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu. (Vir: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims)

Znanost:

  • Nutrilite ima več kot 150 znanstvenikov, raziskovalcev in pedagogov, eno od največjih znanstvenih ekip v teh industriji.
  • Nutrilite letno na svetovni ravni proizvede več kot 15 milijard vitaminov, mineralov in kapsul.


Narava:

  • Blagovna znamka NUTRILITE™ je ena iz peščice vodilnih blagovnih znamk prehranskih dopolnil, ki izvaja lastne tehnike trajnostnega kmetovanja.
  • Namesto, da bi se zanašali na škodljive pesticide, herbicide in kemična gnojila, pustimo naravi, da opravi svoje.
  • Tehnike trajnostnega kmetovanja so osem desetletij bistven del razvoja NUTRILITE izdelkov.
  • Ekipe Nutrilite je okrepila prakso "od semena do končnega izdelka", da bi ohranila moč, učinek in varnost izdelkov NUTRILITE.


Fitohranila pomenijo korak več:

  • Fitohranila so hranila iz rastlin, ki sadju in zelenjavi dajejo značilno barvo.
  • Prehranska dopolnila na bazi rastlin vsebujejo fitohranila, ki so sicer naravna sestavina rastlin.
  • Ekipa NUTRILITE z več kot 150 znanstveniki, raziskovalci in pedagogi, se nenehno trudi izboljšati kakovost NUTRILITE izdelkov.
  • Da bi zagotovili kakovost, Nutrilite mesečno opravi 25.000 testov in skoraj 500.000 ocen kakovosti letno.

Tako je blagovna znamka NUTRILITE v svetovnem merilu postala vodilna znamka na področju prehrane in ta vodilni položaj ohranja še danes.

image/jpeg;;;Faming new image_240x180.jpg

Kmetovanje

Vsa naša posestva, ki se raztezajo preko 6000 akrov, se nahajajo v zvezni državi Washington, Mehiki in Braziliji, kjer prsti dodajajo hranila in se izogibajo uporabi umetnih pesticidov, herbicidov in gnojil. Ob tem so tudi dobri sosedi, ki pridobljeno vračajo skupnosti.

Vsaka rastlina je obdelana v nekaj urah po tem, ko jo oberemo, s čimer ohranimo kar največ hranilnih snovi.

image/png;;;phytonutrients.png

Fitohranila

S skrbno predelavo iz svežih rastlin izločimo vodo in jih koncentriramo v fin prah (imenovan koncentrat), ki vsebuje naravna hranila in suhe fitokemikalije. Čeprav je vsak NUTRILITE koncentrat edinstven, je začetek vsakega izmed teh skupen, to je s hranili bogata rastlina. Koncentrate dodajamo mnogim izdelkom NUTRILITE, ker zagotavljajo širok spekter fitohranil.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

Znanost NUTRILITE

Ustanovitelj blagovne znamke, Carl Rehnborg je bil pred leti prvi, ki je uvedel napredne tehnologije za analizo prehranske vrednosti posameznih rastlin. Danes znanstveniki pri blagovni znamki NUTRILITE po vsem svetu uporabljajo najnovejše metode in tehnologije za izboljšanje načinov pridobivanja najbolj koristnih učinkovin iz naših pridelkov ter ocenjujejo nove sestavine za naše izdelke. Naši znanstveniki vedno iščejo nove formulacije in metode predelave za nove in izboljšane izdelke, sestavine ter uporabljajo visoko zmogljivo opremo za analizo le-teh, s čimer izboljšujejo rastlinske koncentrate in njihovo vsebnost hranil.

Vsak izdelek NUTRILITE je rezultat obsežnih preskusov na terenu in laboratorijskih analiz, ki jih opravljajo znanstveniki, mikrobiologi, kemiki, farmacevti, strokovnjaki za prehrano in drugi specialisti.

Čeprav to sicer ni nujna zahteva, pri vseh prehranskih dopolnilih NUTRILITE upoštevamo dobre prakse proizvodnje, s katerimi zagotavljamo, da so izdelki NUTRILITE varni, ustrezno identificirani in najboljše možne kakovosti. Vsak mesec opravimo več kot 25.000 preskusov kontrole kakovosti in vsako leto ocenimo preko 400.000 izdelkov. 

image/png;;;wellbeing.png

Dobro počutje

Optimalno dobro počutje še ne pomeni popolnega zdravja. Optimalno dobro počutje pomeni, da prilagodimo znana tveganja za zdravje in trenutnemu življenjskemu slogu ter sprejmemo osebne odločitve, ki so pomembne, da živimo čim bolj zdravo življenje. Za oseben pristop k dobremu počutju se osredotočite na prehranjevalne navade, življenjski slog, načine počitka in sprostitve, ki so za vas najboljše. Nato pa izberite prehranska dopolnila, ki bodo vaše dobro počutje podpirala. Prehrana in prizadevanja za optimalno dobro počutje so temelj blagovne znamke NUTRILITE.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

POWER OF 5

Kampanja NUTRILITE Power of 5 (Podaj roko v pomoč) nas poziva, da podpremo zdravo prehranjevanje in razvoj potenciala otrok po vsem svetu. Vsa zbrana sredstva so namenjena globalnemu partnerju CARE in lokalnim dobrodelnim organizacijam, ki podpirajo distribucijo mikrohranilnega prehranskega dopolnila Little Bits. 

Za več informacij kliknite tukaj.

Team NUTRILITE™

Team NUTRILITE je svetovna skupnost športnih navdušencev nad uravnoteženim življenjskim slogom, ki združuje vse od rekreativnih športnikov do profesionalcev.

Nosilci Amwayevega posla, stranke in zaposleni sodelujejo na različnih dogodkih, organiziranih pod pokroviteljstvom Teama NUTRILITE. Naš cilj je spodbujati izmenjavo izkušenj o telesni aktivnosti, športu in prehrani med prijatelji, družinskimi člani in poslovnimi partnerji, ki poteka na spletu in v živo.

Blagovna znamka NUTRILITE - uradno prehransko dopolnilo kluba AC Milan, enega najuspešnejših svetovnih nogometnih klubov v športni zgodovini. Več o našem sodelovanju z AC Milan preberite tukaj.

Blagovne znamke