image/png;;;amway3.png

Nizko tveganje - Nizki stroški

Majhen začetni vložek in 100% jamstvo za zadovoljstvo na večino izdelkov. Poleg tega pa vam pri gradnji posla pomagajo še: vaš sponzor in drugi Nosilci Amwayevega posla. V oddelku za stike s strankami bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

image/png;;;319737.png

Nizko tveganje - Amwayevo jamstvo za zadovoljstvo

NAP-i ne smejo kupovati več izdelkov, kot jih naročijo Stranke ali jih potrebujejo za lastno uporabo. Če pa bi se kljub temu zgodilo, da bi imel NAP preveč izdelkov zaradi prevelikega nakupa za osebno uporabo, naj prošnjo za odkup zaloge pošlje na Amway Slovenija. Skupaj s prošnjo naj pošlje tudi popoln spisek vseh izdelkov. Vračanje odobri Amway Slovenija. Zaloge začnete vračati, ko vas o tem obvesti Amway Slovenija. Izdelke bomo odkupili po nakupni ceni, ki je veljala v času odkupa, in ji dodali 10 % stroškov za storitev. Izdelkov, ki niso več na voljo ali pa so poškodovani, ne morete vrniti. TV/VP bomo obračunali in evidentirali dobroimetje na vaš račun. Vsi izdelki, ki jih NAP vrne Amwayu Slovenija, morajo biti ustrezno zapakirani, priložiti pa je treba tudi originalni račun. Vračanje izdelkov v kateremkoli mesecu lahko aktivnemu NAP-ju povzroči negativen TV/VP. Obračunali bomo tudi že odobren popust.

image/png;;;319744.png

Nizki stroški za začetek Amwayevega posla

Z vašim Amwayevim poslom lahko začnete z zgolj 30 €. Kot Nosilec Amwayevega posla prejmete Paket Začetek s katalogom izdelkov, cenikom in priročnikom, ki vam po korakih pomaga razumeti posel in prednosti denarnih nagrad.

Vsak nov Nosilec Amwayevega posla (NAP)/Stalni kupec plus (SK+), ki se bo registriral v obdobju od 19. aprila 2021 do 30. junija 2021 in bo imel najmanj 100 TV pri svojem prvem naročilu, bo registriran brezplačno ter ob naročilu prejel popust za hiter začetek. Časovna omejitev za oddajo prvega naročila je 10 dni.
 

ZAČNITE ZDAJ

Uvod v Amwayev posel in kako lahko najdete fleksibilen dodaten zaslužek