image/png;;;amway2.png


"Veliko razlogov je, zakaj se ljudje odločijo za direktno prodajo. Ko ljudje odkrijejo našo poslovno priložnost, se zavejo možnosti. To spodbudi njihovo domišljijo."

Doug DeVos, predsednik Amwaya in Alticorja

  • image/jpeg;;;1.jpgPredstavljajte si - Vzemite prihodnost v svoje roke
  • image/jpeg;;;2.jpgVerjemite - Vaša osebna podpora
  • image/jpeg;;;3.jpgŠirite se - Zdaj ste del posla
  • image/jpeg;;;4.jpgRaziskujte - Vi to zmorete!
  • image/jpeg;;;5.jpgIzkusite - Lahko naredite velike stvari
  • image/jpeg;;;6.jpgDosezite - Izreden potencial za zaslužek
  • image/jpeg;;;7.jpgZačnite - Vaša prihodnost se začne sedaj!

Predstavljajte si - Vzemite prihodnost v svoje roke

image/jpeg;;;333277.jpg

Tetyana, rojena 1986, Nosilka Amwayevega posla, z Amwayem od 2009

Predstavljajte si - Vzemite prihodnost v svoje roke

Predstavljajte si prihodnost, ko imate nadzor v svojih rokah. Predstavljajte si, da lahko izpolnite svoje sanje, majhne ali velike, z dodatnim denarjem, ki ga boste zaslužili s svojim poslom. Postavite si cilj in ga dosezite. Vse je mogoče. Predstavljajte si svet kvalitetnih izdelkov, ki so narejeni s posebno skrbnostjo. Fantastične blagovne znamke s področja:

Predstavljajte si enostaven poslovni model z nizkim teganjem, ki vas lahko pripelje tako daleč kot sami želite.

Predstavljajte si, da ste Nosilec Amwayevega posla.

Verjemite - Vaša osebna podpora

image/png;;;546880.png

Keerati, rojen 1985, sprejem strank v tajski restavraciji, z Amwayem od 2011

Verjemite - Vaša osebna podpora

Kot Nosilec Amwayevega posla lahko izkoristite izkušnje drugih. Ti so že dosegli tisto, kar ste si sedaj zadali vi. V poslu ste samostojni, a niste sami. Vaša pot se začne z Nosilcem Amwayevega posla, ki vam je posel predstavil, vas vpisal in vas vodi skozi prve korake. To je oseba, ki jo lahko vprašate za nasvet, ko začenjate s poslom in njegovim razvojem.

Ne potrebujete izkušenj na področju trženja. Ne glede na to, kakšna oseba ste, od kod prihajate, lahko v Amwayu začrtate svojo lastno pot za uspeh. Lahko uspete, če ste odločeni, delovni in verjamete vase.

Verjemite vase kot Nosilec Amwayevega posla!

Širite se - Zdaj ste del posla

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, rojen 1973, bančni uslužbenec, z Amwayem od 1996

Širite se - Zdaj ste del posla!

“V prvem letu posla sem se osredotočil na spoznavanje izdelkov in vzpostavljanje mreže strank, ki bi redno naročale pri meni. Ko sem se pri tem počutil samozavestno, sem želel posel razširiti. Na začetku sem bil poln navdiha. Izobraževal sem se s spletnimi tečaji in se pogovarjal z drugimi Nosilci Amwayevega posla. Počasi sem spoznal možnosti v vključevanju drugih v posel. Sedaj, ko imam skupino, je moj prodajni volumen večji od tistega, ki bi ga lahko dosegel sam. V mojih mislih ni dvoma o napredku.”

Razširite svoj potencial kot Nosilec Amwayevega posla!

Raziskujte - Vi to zmorete!

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, rojena 1973, zborovodja, z Amwayem od 2006

Raziskujte - Vi to zmorete!

“Ko sem se prvič odločila za Amwayev posel, sem želela najti način za dodaten dohodek. Kot mati sem želela otroku ponuditi majhne zabavne stvari, zaradi katerih se otrok počuti posebnega. Kar me je pritegnilo k Amwayu, je svoboda in nadzor nad prihodnostjo. Videla sem, kako je oseba, ki mi je predstavila Amwayev posel, zaslužila dodaten denar in pri tem še uživala. Mislila sem si: to lahko naredim tudi jaz. In res je - lahko! Vzpostavila sem rutino, ki ustreza mojemu življenju in mojim ciljem, ponosna sem na to, kar delam.”

Raziskujte svet kot Nosilec Amwayevega posla!

Izkusite - Lahko naredite velike stvari

image/jpeg;;;www_5.jpg

Martin, rojen 1974, podjetnik, z Amwayem od 1994

Izkusite - Lahko naredite velike stvari

“Ko sem začel s poslom, nisem imel veliko prodajnih izkušenj. Sem pa vedel, da želim biti sam svoj šef. Ko sem prebral, kako deluje Amwayev Plan, sem bil odločen, da pridem do vrha. Potrebno je bilo trdo delo in predanost, ampak zdaj prejemam nagrade za svoj trud in živim svoje sanje, ko sem sam svoj šef. Imam dober zaslužek in prejemam ekskluzivne nagrade kot so letna potovanja na eksotične kraje po vsem svetu!”

Izkusite življenje kot Nosilec Amwayevega posla!

Dosezite - Izreden potencial za zaslužek

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, rojena 1978, veterinarka, Tomasz, rojen 1977, prodajni vodja
oba v Amwayu od leta 2004

Dosezite - Izreden potencial za zaslužek

Dober občutek je, ko vzameš stvari v svoje roke. Če že dalj časa razmišljate, da v življenju potrebujete spremembo (več finančnih možnosti, več fleksibilnosti med delovnim in prostim časom, več samostojnosti) ste najverjetneje pripravljeni, da začnete z Amwayevim poslom. Amway ponuja način, kako začeti z lastnim poslom z nizkim tveganjem. Ni vam treba kupovati zalog in vlagati v prostore kot pri običajnih poslih. Skoraj vsak izdelek ima 100 % jamstvo za zadovoljstvo.

Učite se nekaj časa, vadite in širite skupino strank, potem pa se odločite, kako visoko si želite. Možnosti so neomejene. Amway bo z vami na vsakem koraku na poti, od prve stranke do prve nagrade.

Dosezite svoje cilje kot Nosilec Amwayevega posla!

Začnite - Vaša prihodnost se začne sedaj!

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, rojen 1959, Nosilec Amwayevega posla, Antonella, rojena 1960, Nosilka Amwayevega posla, oba v Amwayu od 1987

Začnite - Vaša prihodnost se začne sedaj

Spletna stran vsebuje vse, kar morate vedeti o Amwayu. Zato se lahko o svoji prihodnosti odločate na podlagi informacij. Naučili se boste o filozofiji, izdelkih in podpori, ki vam je kot Nosilcu Amwayevega posla na voljo. Ko boste pripravljeni, spregovorite z Nosilcem Amwayevega posla, ki vam je posel predstavil. Pomagal vam bo pri vpisu v posel in naročilu prvih izdelkov. Ko boste izdelke preizkusili sami, vam Nosilec Amwayevega posla, ki vam je posel predstavil, lahko pomaga pokazati, kako jih lahko predstavite morebitnim strankam.

Dobrodošli na začetku nove pustolovščine. Od sedaj ste vi glavni! Potrebujete le navdušenje, energijo in željo, Amway bo poskrbel za ostalo.

ZAČNITE ZDAJ