image/png;;;Inspirational.png

Navdihujoče

Pri Amwayu v poslu nikoli ne boste sami. Poleg podpore, ki vam jo nudi sponzor, vam Amway zagotavlja usposabljanje na globalni ravni, trženje, kvalitetne izdelke in podporo za stranke.

  • image/jpeg;;;1.jpgImate lasten posel vendar pri tem nikoli niste sami
  • image/jpeg;;;2-SI.jpgUsmerjenost k prodaji
  • image/jpeg;;;3.jpgCilje postavite sami. Hitrost določite sami
  • image/jpeg;;;4.jpgOdločitev je Vaša!

Imate lasten posel vendar pri tem nikoli niste sami

Imate lasten posel vendar pri tem nikoli niste sami

Poleg tega je za vsak Amwayev izdelek zagotovljeno Amwayevo jamstvo za zadovoljstvo. Če vi ali vaše stranke niste popolnoma zadovoljni s katerim koli izdelkom, ga enostavno vrnite in mi vam bomo vrnili denar. Brez vprašanj. Ko postanete Nosilec Amwayevega posla (NAP), se povežete z več kot 3 milijoni drugih NAP-ov v več kot 80 državah in ozemljih. Prav tako se povežete z lokalno ekipo pridruženih NAP-ov, ki vas bodo spodbujali, podpirali in vam svetovali, saj ste član poslovne skupine. Vaš sponzor je pomemben del te ekipe in vam bo pomagal začeti ter vam ves čas nudil pomoč in usposabljanje.

Kliknite na zemljevid in si oglejte, kje je Amway prisoten v Evropi.
 

Usmerjenost k prodaji

Usmerjenost k prodaji - z Amwayem ob strani boste dosegli cilje, ki ste si jih zastavili!

Skrb za stranke: če imate kakršno koli vprašanje – o registraciji, obnovitvi, poslu ali izdelku – vam lahko odgovor ponudi naš oddelek za stike s strankami.

Trženje: s spletnimi stranmi in brošurami podpiramo vaša prodajna prizadevanja in vam pomagamo pri rasti posla.

Vodenje naročiltržite izdelke, za ostalo, kot je na primer obdelava naročila, vodenje računov strank in pošiljanje blaga, poskrbimo mi.

Usposabljanjebrezplačno na voljo prek spleta, videa in s pomočjo inštruktorjev – to je le nekaj načinov, s pomočjo katerih lahko z vami delimo znanje in vam pomagamo zgraditi uspešen neodvisen posel.

Cilje postavite sami. Hitrost določite sami

Cilje postavite sami. Hitrost določite sami. Mi vam pomagamo uspeti.

Uspeh je lahko zaslužek dodatnih prihodkov za vas in vašo družino, občutek zadoščenja, ustvarjanje boljšega življenja za ljudi, ki jih imate radi ali pa nekaj čisto drugega - to je odvisno samo od vas.

To je vaš posel – obvladujete ga sami

Na Amwayevi spletni strani lahko vodite svoj posel, preverjate obseg prodaje, naročate izdelke in obnavljate posel.

Odločitev je Vaša!

Odločitev je Vaša!

Kot že rečeno, vam je na voljo široka in bogata podpora. Z internetnimi in klasičnimi izobraževanji, s prodajnimi spodbudami, predstavitvami izdelkov, in ostalim, so vam odprte vse poti do uspešnega posla vaših sanj. Kot dodatek k vsemu, vam je vedno na voljo posebna pomoč Nosilca Amwayevega posla, ki vam je predstavil posel in bo še naprej vaša opora na samostojni poslovni poti.

Ni razloga za skrbi, zato uživajte v potovanju. Vi boste izbrali pot, mi pa bomo tam, kjer nas boste potrebovali.