image/png;;;Accessible.png

Dostopno

Amway vedno razvija nove načine, s katerimi vas podpira in vam pomaga, da postanete najboljši, kot ste lahko. Internet nudi idealno rešitev, saj so viri in informacije na voljo kadarkoli in kjerkoli.

Kot novi Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus boste na spletni strani vaše podružnice imeli ekskluziven dostop do bogatega spektra informacij – od podatkov o izdelkih, aktualnih ponudb, do poslovnih tečajev.

  • image/jpeg;;;1.jpgAmwayeve mobilne aplikacije
  • image/jpeg;;;3.jpgAmway Academy
  • image/jpeg;;;4.jpgZačnite z e-učenjem
  • image/jpeg;;;5.jpgPredstavitev izdelkov
  • Amwayevi pripomočki za trženje

Amwayeve mobilne aplikacije

image/png;;;Amway App.png

Amwayeve mobilne aplikacije

Amwayeva poslovna aplikacija

Kot Nosilec Amwayevega posla lahko poslujete na poti s pomočjo aplikacije za celovito storitev, ki je na voljo za mobilne naprave s sistemom Android in Applove mobilne naprave. Uporabite vključeno poslovno pisarno, s katero lahko spremljate najnovejše stanje mesečnega volumna, brskajte po Amwayevi spletni trgovini in dostopajte do vseh drugih Amwayevih aplikacij, takrat, ko jih potrebujete. Naj vas vaš posel spremlja povsod. Širite svoj posel tudi, ko ste na poti!

Izkoristite tudi druge mobilne aplikacije, ki so vam na voljo:

Kalkulator dohodkov

To orodje je namenjen za prikaz primerov potencialnih zaslužkov.

Amway Academy

image/png;;;academy.png

Amway Academy

Od ustanovitve leta 2009, Amway Academy po vsej Evropi ponuja izobraževanje v 26-ih jezikih. Naše najbolj fleksibilne možnosti lahko najdete v našem e-učnem programu, ki vključuje samostojne učne tečaje, prav tako pa je na voljo internetno šolanje v živo, z ekipo naših strokovnjakov. Naša klasična izobraževanja za Nosilce Amwayevega posla/ Stalne kupce plus so namenjena vsem, ki se želijo ukvarjati s poslom, že imajo dobro predznanje o naših blagovnih znamkah in izdelkih ter potekajo na klasičen način. Takšna izobraževanja potekajo in so na voljo v Amwayevih prostorih povsod po Evropi.

Amway Academy sodeluje z različnimi, visoko priznanimi univerzami, agencijami in korporacijskimi akademijami, prav tako pa tudi z izkušenimi Nosilci Amwayevega posla, od leta 2009 pa je članica združenja European Corporate Learning Forum (ECLF).

Začnite z e-učenjem

image/png;;;start.png

Začnite z e-učenjem

Dober način za začetek vaših Amway tečajev je samostojno internetno učenje. Našli boste tečaje, igre, brošure, e-brošure in ostale pripomočke, s katerimi boste na strani www.amway.si pridobili potrebno znanje. Vsebine treningov so na voljo samo Nosilcem Amwayevega posla/Stalnim kupcem +.

Brezplačen in vedno na voljo je za vse Nosilce Amwayevega posla tudi e-učni program, ki vas izobražuje, kako predstaviti izdelke, kako od strank pridobiti pozitiven odziv, kako upravljati s poslom itd.

Po izvedeni registraciji vašega posla in prejetih prijavnih podatkih, že lahko uživate v prvem internetnem tečaju. Po opravljenem kratkem testu ob koncu tečaja, lahko svoj certifikat o opravljenem izobraževanju tudi natisnete.

Predstavitev izdelkov

image/png;;;333081.png

Predstavitev izdelkov

Ko izdelke predstavljate strankam, so najbolj učinkoviti in prepričljivi argumenti, ki temeljijo na osebnih izkušnjah. Z našim internetnim poslovnim centrom, polnim video posnetov s predstavitvami izdelkov, lahko nadgradite svoje znanje.

Obiščite www.amwaymedia.eu še danes!

Amwayevi pripomočki za trženje

Amwayevi pripomočki za trženje

S posebnimi torbami za vaše predstavitvene pripomočke, ki jih lahko kadarkoli naročite, nakupovalnimi vrečkami, majicami z našim logotipom in ostalimi izdelki, vam Amway nudi vse, kar potrebuje vaš posel za izredno profesionalen videz!

ZAČNITE ZDAJ