JOSEF in EDELTRAUT MAYERHOFER

Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus #7002103

Obiskali ste stran NAP-a.: https://www.amway.si/user/josef_mayerhofer/ro
Obiskali ste osebno stran Nosilca Amwayevega posla. Vse informacije na strani so bile ustvarjene s strani tega NAP-a. Če želite prebirati uradne informacije Amwaya uporabite zgornjo navigacijo.
 
Dobrodošli v Amwayevem svetu.
Z veseljem vas obveščamo o celotni paleti izdelkov Amway, ki jih približno 1000 znanstvenikov nenehno razvija za zaščito zdravja in okolja. Amway ima 60 let izkušenj v 100 različnih državah in ozemljih.
Z veseljem vas podpiramo pri razvoju izdelkov, svetovanju strankam in mednarodnih izkušnjah, ki temeljijo na lastnih izkušnjah.
Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali.
Naša številka Amway je 7002103

Vaša družina Mayerhofer

Gradite posel z nami

Kontaktirajte nas

E-pošta:
Telefon:
+436643820647

Obiščite naš spletni profil

Dogovorite se za srečanje

Če potrebujete nasvet, predstavitev, ali pa si želite ogledati natisnjen katalog, nas prosimo kontaktirajte.

Napake v obrazcu za potrditev

Ime:
Telefon:
E-pošta:
Sporočilo:
Pošlji

Obiskovalci

Napaka Ajax

Prišlo je do napake v komunikaciji s strežnikom. Ali je bila povezava z omrežjem prekinjena? Prosimo, ponovno naložite spletno stran ali ponovite vaše dejanje.

 
 

Piškotki na Amwayevi spletni strani

Piškotke uporabljamo za statistične analize, zbiranje in poročanje informacij o tem, kako uporabljate našo spletno stran, da vam zagotovimo najustreznejšo izkušnjo. Piškotki zbirajo podatke na način, ki nikogar neposredno ne prepozna.

Amway uporablja piškotke (ang. cookies) na tej spletni strani. Z obiskom te spletne strani, sprejemate njihovo uporabo. Dodatne informacije lahko najdete v Amwayevem obvestilu o varovanju osebnih podatkov na spletni strani.

cookie

Osnovni

(Vedno omogoči)
Osnovni piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so varnost, upravljanje omrežja in dostopnost. Lahko jih onemogočite s spreminjanjem nastavitev brskalnika, vendar to lahko vpliva na delovanje spletne strani

Analitični

Ti piškotki so potrebni, da lahko spremljamo, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran in kako jo lahko izboljšamo

Marketing

Te piškotke potrebujemo, da oglasi na naši spletni strani ustrezajo osebno vam