JURE in POLONA PIRC

Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus #5072830

Obiskali ste stran NAP-a.: https://www.amway.si/user/pikajure
Obiskali ste osebno stran Nosilca Amwayevega posla. Vse informacije na strani so bile ustvarjene s strani tega NAP-a. Če želite prebirati uradne informacije Amwaya uporabite zgornjo navigacijo.
 
DOBRODOŠLI


Še nihče nama ni zameril, če sva ljudem pomagala privarčevati denar za spletne nakupe ali mu pomagala do dodatnega zaslužka. Dobrodošli v svetu ekskluzivnih Amwayevih izdelkov in Amwayeve poslovne priložnosti.

Spodaj boste našli seznam izdelkov, ki so naju v zadnjih dveh letih popolnoma navdušili in jih vsekakor priporočava v vsakem domu. Na spletni strani lahko najdete širok izbor Amwayevih izdelkov in odkrijete več o vodenju Amwayevega posla.

Preko najine spletne strani lahko dostopate do vrhunskih izdelkov če se registrirate kot stranka, OBRAZEC ZA REGISTRACIJO NAP-a pa vam omogoča cenejše nakupovanje, komoditeto in dostavo izdelkov na vaš naslov ter opcijsko tudi dodaten zaslužek.

Za vse informacije sva vam na voljo,

Pika & Jure

Naša vroča izbira iz Amwayeve ponudbe

Dobro počutje

Lepota in nega

Dom

Spletno nakupujte z nami

1. Naročite na spletu in prejmite Amwayeve izdelke naravnost na dom.
2. Uživajte, ko vam o izdelkih svetuje neposredno vaš NAP.
3. Prejmite priporočila o izdelkih.
4.Prejmite osebno poprodajno storitev vašega naročila.

Gradite posel z nami

Kontaktirajte nas

E-pošta:
Telefon:
+386 040 690068

Dogovorite se za srečanje

Če potrebujete nasvet, predstavitev, ali pa si želite ogledati natisnjen katalog, nas prosimo kontaktirajte.

Napake v obrazcu za potrditev

Ime:
Telefon:
E-pošta:
Sporočilo:
Pošlji
Napaka Ajax

Prišlo je do napake v komunikaciji s strežnikom. Ali je bila povezava z omrežjem prekinjena? Prosimo, ponovno naložite spletno stran ali ponovite vaše dejanje.

 
 

Piškotki na Amwayevi spletni strani

Piškotke uporabljamo za statistične analize, zbiranje in poročanje informacij o tem, kako uporabljate našo spletno stran, da vam zagotovimo najustreznejšo izkušnjo. Piškotki zbirajo podatke na način, ki nikogar neposredno ne prepozna.

Amway uporablja piškotke (ang. cookies) na tej spletni strani. Z obiskom te spletne strani, sprejemate njihovo uporabo. Dodatne informacije lahko najdete v Amwayevem obvestilu o varovanju osebnih podatkov na spletni strani.

cookie

Osnovni

(Vedno omogoči)
Osnovni piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so varnost, upravljanje omrežja in dostopnost. Lahko jih onemogočite s spreminjanjem nastavitev brskalnika, vendar to lahko vpliva na delovanje spletne strani

Analitični

Ti piškotki so potrebni, da lahko spremljamo, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran in kako jo lahko izboljšamo

Marketing

Te piškotke potrebujemo, da oglasi na naši spletni strani ustrezajo osebno vam