SKOK

Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus #4794886

Obiskali ste stran NAP-a.: http://www.amway.si/user/skokalenka
Obiskali ste osebno stran Nosilca Amwayevega posla. Vse informacije na strani so bile ustvarjene s strani tega NAP-a. Če želite prebirati uradne informacije Amwaya uporabite zgornjo navigacijo.
 

Moje novice

18-07-2017KOMPLET ZA ŽENSKE - BREZPLAČNO DARILO
Kupite komplet za ženske, ki vključuje Mineral Sticks Zinc –- prehransko dopolnilo s cinkom in sladilom ter NUTRILITE železove tablete za žvečenje, BREZPLAČNO prejmite vzorček Nutrilite kalcija magnezija D plus!
Kakšen učinek ima?
Poskrbite za svoje dobro počutje! S kalcijem, magnezijem in vitaminom D, ki so vključeni v kalcij magnezij D plus, se boste počutile dobro in ostale močne!
Za aktiven življenski slog.
18-07-2017KOPALNICA SIJOČA BREZ NADLEŽNEGA DRGNENJA
Za nežno in učinkovito čiščenje. L.O.C. čistilo za kopalnico 500 ml enostavno odstranjuje trdovraten vodni kamen in pri tem ne opraska površine. Vaša kopalnica bo higienično čista in sijoča - brez nadležnega drgnjenja! Preverite ceno!
06-06-2017BREZ MAGNEZIJA NE GRE ;)
Če delate, telovadite ali se sproščate, ima magnezij pomembno vlogo, saj pomaga pri učinkovitem delovanju mišic in živcev. Pomaga tudi pri zmanjševanju utrujenosti.
XS Magnesium Sticks (prehransko dopolnilo z magnezijem in sladilom) ponuja priročen način za zaužitje vsakodnevnega odmerka tega pomembnega minerala.
Ugodno in priročno pakiranje .... preverite !
05-10-2016Najboljša ponev na svetu :D
Pozdravljene !

Z veseljem sporočam, da je ponev na voljo samostojno in ne več samo v kompletu. Zame daleč najboljša ponev kar jih obstaja. Že na poti k meni domov ;)
Več si lahko preberete na spodnji povezavi.
/product/100678,icook-ponev-brez-prijemanja#.V_S4o_l97IU
Veliko užitkov pri kuhanju!
01-08-2016KO ČIŠČENJE POSTANE UŽITEK ... ;)
Ob nakupu AMWAY HOME™ L.O.C.™ čistila za kopalnico, AMWAY HOME™ L.O.C.™ čistila za steklo, AMWAY HOME™ L.O.C.™ čistila za kuhinjo prejemete 10% popust. Popust je že obračunan v prikazani ceni.* samo 16,77 EUR
Iz 1/2 litrske plastenke dobite 1,5 litra čistila. V primeru nezadovoljstva vam denar povrnemo.
*Posebna ponudba velja od 25. julija 2016 do odprodaje zalog oziroma najkasneje do 31. avgusta
05-07-2016POLETNA PONUDBA
NUTRILITE OSNOVNI Trio DOUBLE X z 10-odstotnim popustom* sestavljajo:
NUTRILITE omega-3 kompleks
NUTRILITE™ rastlinski proteini
NUTRILITE DOUBLE X

*Posebna ponudba velja od 4. julija do odprodaje zalog oziroma najkasneje do 31. avgusta 2016.
04-06-2016NOV ODTENEK BLEŠČIL ZA USTNICE
ARTISTRY kolekcija Pacific Lights™ bleščila za ustnice* so na voljo v odtenkih z veliko energije, v omejeni časovni izdaji*, ki ustnicam prinesejo živahno barvo in poletni videz. Našli boste pravi odtenek zase, ne glede na svoj način življenja, osebnost ali svoje načrte za določen dan ali noč.Novi odtenki ARTISTRY™ bleščil za ustnice so del Poletne 2016 kolekcije ARTISTRY Pacific Lights, ki jo je ustvaril ARTISTRYumetnik ličenja Rick DiCecca in sta jo navdihnila čar plaže in kaliforniski utrip.
20-05-2016VRHUNSKA POSODA SEDAJ ŠE UGODNEJŠE
Posoda vrhunske kakovosti v novem, kompaktnem kompletu, oblikovanem prav za manjša gospodinjstva. Ta iCook komplet posode za kuhanje iz nerjavnega jekla za majhna gospodinjstva* vsebuje dva lonca iz ekskluzivne kolekcije izdelkov iCook, skupaj z ustreznimi pokrovkami in pripomočki. Komplet vsebuje litrski lonec s pokrovko, 4-litrski lonec s pokrovko, 4-litrsko cedilo za parjenje in ponev za kuhanje v nadstropjih. Vsak element iCook posode je oblikovan tako,da maksimalno ohranja hranilno vrednost
11-05-2016PRIPRAVITE SE NA POLETJE
Toplejši dnevi pomenijo manj plasti,zato se samozavestno sprostite z našimi bodykey™ napitki in zeliščnim čajem in tako na okusen način ohranjajte svojo telesno težo.Naši napitki so kremast,okusen način,da si privoščite priboljšek,ne da bi zanemarili načrt hujšanja.V toplejših dneh lahko naš bodykey zeliščni čaj postane osvežujoč ledeni napitek! Z našimi posebnimi ponudbami je vse skupaj zelo privlačno.kupite katera koli dva bodkey napitka po vašem okusu in prejeli boste en bodykey zeliščni čaj
10-05-2016ALI STE VEDELI?
NUTRILITE™ je vodilna blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu.*
ARTISTRY™ je po prodaji ena od petih vodilnih vrhunskih blagovnih znamk za nego kože na svetu.*
Več kot 900 znanstvenikov, inženirjev in tehničnega osebja v 75 laboratorijih po vsem svetu se ukvarja z razvojem Amwayevih izdelkov.
Amwayevim strokovnjakom oddelka za raziskave in razvoj je bilo podeljenih že več kot 900 patentov.
100-odstotno jamstvo za zadovoljstvo na skoraj vse izdelke.
...Vir:www.amway.si
1-10 od10 izdelki
Št. izdelkov na stran:
 

Dobrodošli v svetu ekskluzivnih Amwayevih izdelkov in Amwayeve poslovne priložnosti


Amway ponuja zelo kakovostne izdelke za dobro počutje, lepoto in osebno nego ter nego doma kot tudi priložnost za vaš lasten posel.

Tukaj lahko najdete širok izbor Amwayevih izdelkov in odkrijete več o vodenju Amwayevega posla.

Če imate kakršno koli vprašanje, me, prosim, kontaktirajte.

Gradite svoj posel skupaj z mano

Kontakt

E-pošta:
Telefon:
+38631720201

Obiščite moj internetni profil

Dogovorite se za srečanje

Če potrebujete nasvet, predstavitev ali želite prebrskati natisnjen katalog, se prosim obrnite name.

Napake v obrazcu za potrditev

Ime:
Telefon:
E-pošta:
Sporočilo:
Pošlji

Obiskovalci

Napaka Ajax

Prišlo je do napake v komunikaciji s strežnikom. Ali je bila povezava z omrežjem prekinjena? Prosimo, ponovno naložite spletno stran ali ponovite vaše dejanje.