SKOK

Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus #4794886

Obiskali ste stran NAP-a.: https://www.amway.si/user/skokalenka
Obiskali ste osebno stran Nosilca Amwayevega posla. Vse informacije na strani so bile ustvarjene s strani tega NAP-a. Če želite prebirati uradne informacije Amwaya uporabite zgornjo navigacijo.
 

Moje novice

28-04-2018INTENZIVNI ŠPORTNI KOMPLET XS
Ta izvrstna kombinacija izdelkov XS in NUTRILITE™ za goreče ljubitelje fitnesa je bogat vir prehranskih dopolnil. NUTRILITE Daily in CLA500 vsebujeta multivitamine, minerale in maščobne kisline, medtem ko XS Sports Nutrition Proteini hidrolizirane sirotke v prahu podpirajo hitro regeneracijo mišic po vadbi, saj zagotavljajo takojšen visok odmerek proteinov za rast mišic brez maščobe. In kar je najbolje – komplet je na voljo z 10-odstotnim popustom!**
*Ponudba velja od 24.04.18 do junij 2018
13-12-2017POSEBNA PONUDBA SAMO V DECEMBRU 2017
V decembru smo za vas pripravili novo posebno ponudbo iz ARTISTRY!
Kupite 277774 essence of Beauty by ARTISTRY komplet in prejmite 2 brezplačni ARTISTRY bleščili za ustnice!*essence of Beauty by ARTISTRY komplet** vključuje:
121547 essentials by ARTISTRY gel za čiščenje obraza
121549 essentials by ARTISTRY robčke za odstranjevanje ličil
121693 essentials by ARTISTRY vlažilno kremo
in 2 ARTISTRY bleščili za ustnice
09-12-2017XS sport nutrition paket
Potopite v svet pustolovščin najprej glavo in jih izkusite s paketom izdelkov XS Sports Nutrition.Štirje vrhunski izdelki v enem paketu vašemu telesu nudijo vse, kar potrebuje za vir energije, osvežitev in polnjenje baterij.Ta ekskluzivni paket vključuje XS™ napitek pred vadbo, XS™ napitek z elektroliti, XS™ proteine hidrolizirane sirotke v prahu in XS™ magnezij v vrečicah. Pred in med intenzivno aktivnostjo ter po njej vam pomagajo usmerjena hranila, da boste izkusili in doživeli več. DARILO!
18-07-2017KOMPLET ZA ŽENSKE - BREZPLAČNO DARILO
Kupite komplet za ženske, ki vključuje Mineral Sticks Zinc –- prehransko dopolnilo s cinkom in sladilom ter NUTRILITE železove tablete za žvečenje, BREZPLAČNO prejmite vzorček Nutrilite kalcija magnezija D plus!
Kakšen učinek ima?
Poskrbite za svoje dobro počutje! S kalcijem, magnezijem in vitaminom D, ki so vključeni v kalcij magnezij D plus, se boste počutile dobro in ostale močne!
Za aktiven življenski slog.
18-07-2017KOPALNICA SIJOČA BREZ NADLEŽNEGA DRGNENJA
Za nežno in učinkovito čiščenje. L.O.C. čistilo za kopalnico 500 ml enostavno odstranjuje trdovraten vodni kamen in pri tem ne opraska površine. Vaša kopalnica bo higienično čista in sijoča - brez nadležnega drgnjenja! Preverite ceno!
06-06-2017BREZ MAGNEZIJA NE GRE ;)
Če delate, telovadite ali se sproščate, ima magnezij pomembno vlogo, saj pomaga pri učinkovitem delovanju mišic in živcev. Pomaga tudi pri zmanjševanju utrujenosti.
XS Magnesium Sticks (prehransko dopolnilo z magnezijem in sladilom) ponuja priročen način za zaužitje vsakodnevnega odmerka tega pomembnega minerala.
Ugodno in priročno pakiranje .... preverite !
05-10-2016Najboljša ponev na svetu :D
Pozdravljene !

Z veseljem sporočam, da je ponev na voljo samostojno in ne več samo v kompletu. Zame daleč najboljša ponev kar jih obstaja. Že na poti k meni domov ;)
Več si lahko preberete na spodnji povezavi.
/product/100678,icook-ponev-brez-prijemanja#.V_S4o_l97IU
Veliko užitkov pri kuhanju!
01-08-2016KO ČIŠČENJE POSTANE UŽITEK ... ;)
Ob nakupu AMWAY HOME™ L.O.C.™ čistila za kopalnico, AMWAY HOME™ L.O.C.™ čistila za steklo, AMWAY HOME™ L.O.C.™ čistila za kuhinjo prejemete 10% popust. Popust je že obračunan v prikazani ceni.* samo 16,77 EUR
Iz 1/2 litrske plastenke dobite 1,5 litra čistila. V primeru nezadovoljstva vam denar povrnemo.
*Posebna ponudba velja od 25. julija 2016 do odprodaje zalog oziroma najkasneje do 31. avgusta
05-07-2016POLETNA PONUDBA
NUTRILITE OSNOVNI Trio DOUBLE X z 10-odstotnim popustom* sestavljajo:
NUTRILITE omega-3 kompleks
NUTRILITE™ rastlinski proteini
NUTRILITE DOUBLE X

*Posebna ponudba velja od 4. julija do odprodaje zalog oziroma najkasneje do 31. avgusta 2016.
04-06-2016NOV ODTENEK BLEŠČIL ZA USTNICE
ARTISTRY kolekcija Pacific Lights™ bleščila za ustnice* so na voljo v odtenkih z veliko energije, v omejeni časovni izdaji*, ki ustnicam prinesejo živahno barvo in poletni videz. Našli boste pravi odtenek zase, ne glede na svoj način življenja, osebnost ali svoje načrte za določen dan ali noč.Novi odtenki ARTISTRY™ bleščil za ustnice so del Poletne 2016 kolekcije ARTISTRY Pacific Lights, ki jo je ustvaril ARTISTRYumetnik ličenja Rick DiCecca in sta jo navdihnila čar plaže in kaliforniski utrip.
1-10 od13 izdelki
Št. izdelkov na stran:

Dobrodošli v svetu ekskluzivnih Amwayevih izdelkov in Amwayeve poslovne priložnosti


Amway ponuja zelo kakovostne izdelke za dobro počutje, lepoto in osebno nego ter nego doma kot tudi priložnost za vaš lasten posel.

Tukaj lahko najdete širok izbor Amwayevih izdelkov in odkrijete več o vodenju Amwayevega posla.

Če imate kakršno koli vprašanje, me, prosim, kontaktirajte.

Kontakt

E-pošta:
Telefon:
+38631720201

Obiščite moj internetni profil

Dogovorite se za srečanje

Če potrebujete nasvet, predstavitev ali želite prebrskati natisnjen katalog, se prosim obrnite name.

Napake v obrazcu za potrditev

Ime:
Telefon:
E-pošta:
Sporočilo:
Pošlji

Gradite svoj posel skupaj z mano

Obiskovalci

Napaka Ajax

Prišlo je do napake v komunikaciji s strežnikom. Ali je bila povezava z omrežjem prekinjena? Prosimo, ponovno naložite spletno stran ali ponovite vaše dejanje.

 
 

Piškotki na Amwayevi spletni strani

Piškotke uporabljamo za statistične analize, zbiranje in poročanje informacij o tem, kako uporabljate našo spletno stran, da vam zagotovimo najustreznejšo izkušnjo. Piškotki zbirajo podatke na način, ki nikogar neposredno ne prepozna.

Amway uporablja piškotke (ang. cookies) na tej spletni strani. Z obiskom te spletne strani, sprejemate njihovo uporabo. Dodatne informacije lahko najdete v Amwayevem obvestilu o varovanju osebnih podatkov na spletni strani.

cookie

Osnovni

(Vedno omogoči)
Osnovni piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so varnost, upravljanje omrežja in dostopnost. Lahko jih onemogočite s spreminjanjem nastavitev brskalnika, vendar to lahko vpliva na delovanje spletne strani

Analitični

Ti piškotki so potrebni, da lahko spremljamo, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran in kako jo lahko izboljšamo

Marketing

Te piškotke potrebujemo, da oglasi na naši spletni strani ustrezajo osebno vam