GINTARAS SMILGIUS

Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus #9351387

Obiskali ste stran NAP-a.: https://www.amway.si/user/smilgius/lt
Obiskali ste osebno stran Nosilca Amwayevega posla. Vse informacije na strani so bile ustvarjene s strani tega NAP-a. Če želite prebirati uradne informacije Amwaya uporabite zgornjo navigacijo.
 
Pozdravljeni prijatelji! Kmalu bo minilo 12 let, odkar sodelujem z Amwayem in lahko rečem, da je to zame odličen čas, pridobivanje znanja, izboljšanje, osebna rast. V tem podjetju človek pridobi povsem drugačne vrednote, predvsem pri gradnji medosebnih odnosov. To je neprecenljiva izkušnja :)

Gradite svoj posel skupaj z mano

Kontakt

E-pošta:
Telefon:
+447908126579

Obiščite moj internetni profil

Obiskovalci

Napaka Ajax

Prišlo je do napake v komunikaciji s strežnikom. Ali je bila povezava z omrežjem prekinjena? Prosimo, ponovno naložite spletno stran ali ponovite vaše dejanje.

 
 

Piškotki na Amwayevi spletni strani

Piškotke uporabljamo za statistične analize, zbiranje in poročanje informacij o tem, kako uporabljate našo spletno stran, da vam zagotovimo najustreznejšo izkušnjo. Piškotki zbirajo podatke na način, ki nikogar neposredno ne prepozna.

Amway uporablja piškotke (ang. cookies) na tej spletni strani. Z obiskom te spletne strani, sprejemate njihovo uporabo. Dodatne informacije lahko najdete v Amwayevem obvestilu o varovanju osebnih podatkov na spletni strani.

cookie

Osnovni

(Vedno omogoči)
Osnovni piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so varnost, upravljanje omrežja in dostopnost. Lahko jih onemogočite s spreminjanjem nastavitev brskalnika, vendar to lahko vpliva na delovanje spletne strani

Analitični

Ti piškotki so potrebni, da lahko spremljamo, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran in kako jo lahko izboljšamo

Marketing

Te piškotke potrebujemo, da oglasi na naši spletni strani ustrezajo osebno vam