Pri Amwayu v poslu nikoli ne boste sami. Poleg podpore, ki vam jo nudi sponzor, vam Amway zagotavlja usposabljanje na globalni ravni, trženje, izdelke in podporo za stranke.

Poleg tega je za vsak Amwayev izdelek zagotovljeno Amwayevo jamstvo za zadovoljstvo. Če vi ali vaše stranke niste popolnoma zadovoljni s katerim koli izdelkom, ga enostavno vrnite in mi vam bomo vrnili denar. Brez vprašanj.

Ko postanete Nosilec Amwayevega posla (NAP), se povežete z več kot 3 milijoni drugih NAP-ov v več kot 80 državah in ozemljih.

Prav tako se povežete z lokalno ekipo pridruženih NAP-ov, ki vas bodo spodbujali, podpirali in vam svetovali, saj ste član poslovne skupine. Vaš sponzor je pomemben del te ekipe in vam bo pomagal začeti ter vam ves čas nudil pomoč in usposabljanje.

Imate lasten posel vendar pri tem nikoli niste sami.

Z Amwayem ob strani boste dosegli cilje, ki ste si jih zastavili!

Skrb za stranke: če imate kakršno koli vprašanje – o registraciji, obnovitvi, poslu ali izdelku – vam lahko odgovor ponudi naš oddelek za stike s strankami.

Trženje: z DVD-ji, spletnimi stranmi, revijami in brošurami podpiramo vaša prodajna prizadevanja in vam pomagamo pri rasti posla.

Vodenje naročil: tržite izdelke, za ostalo, kot je na primer obdelava naročila, vodenje računov strank in pošiljanje blaga, poskrbimo mi.

Usposabljanje: brezplačno na voljo prek spleta, videa in s pomočjo inštruktorjev – to je le nekaj načinov, s pomočjo katerih lahko z vami delimo znanje in vam pomagamo zgraditi uspešen neodvisen posel.

Cilje postavite sami. Hitrost določite sami. Mi vam pomagamo uspeti.

Uspeh je lahko zaslužek dodatnih prihodkov za vas in vašo družino, občutek zadoščenja, ustvarjanje boljšega življenja za ljudi, ki jih imate radi ali pa nekaj čisto drugega - to je odvisno samo od vas.

To je vaš posel – obvladujete ga sami.

Na Amwayevi spletni strani lahko vodite svoj posel, preverjate obseg prodaje, naročate izdelke in obnavljate posel.

Prednosti