€ 149,95
(Pokaži vse)
Količina:

  Količina:

   Ta komplet v svoji namenski škatli, ki med drugim sestavlja Nutrilite Body Cleansing Program1, vsebuje posebej izbrane izdelke1 Nutrilite, vodilne blagovne znamke vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu2, in je na voljo z 10-odstotnim popustom.

   1 S prehranskim dopolnilom Nutrilite pegast badelj, saj pegasti badelj pomaga telesu, da se očisti. Nutrilite Body Cleansing Program je 21-dnevni celostni program za zdrav življenjski slog, ki vsebuje prehranske smernice, priporočila za telesno dejavnost, nasvete za hidracijo in orodja za pozitivno miselnost.
   2 Vir: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Kakšen učinek ima?

   Komplet Nutrilite Body Cleansing Program vključuje:

   • Nutrilite pegasti badelj1
   • Nutrilite Balance Within
   • Nutrilite vlakna v prahu
   • Nutrilite rastlinske proteine
   • Letak dobrodošlice s podrobnostmi o programu.

   Ta komplet je bistveni del programa Nutrilite Body Cleansing Program2, ki temelji na ključnih stebrih dobrega počutja – prehrana, hidracija, telesna dejavnost, pozitivna miselnost in vključenost skupnost ter zagotavlja podrobna navodila in orodja ter vsebine za podporo.

   21-dnevni program vam bo pomagal:

   • okrepiti naravno funkcijo čiščenja vašega telesa1
   • podpreti zdravo prebavo3 in pozitivno razpoloženje4
   • izboljšati vaš videz5
   • podpreti vaš imunski sistem6
   • ostati v formi in biti aktivni.

   Pomagal vam bo tudi:

   • premagati izzive in stres
   • izboljšati kakovost vašega spanca
   • graditi pozitivne življenjske navade.

   1 Pegasti badelj pomaga telesu, da se očisti.
   2 S prehranskim dopolnilom Nutrilite pegasti badelj, saj pegasti badelj pomaga telesu, da se očisti.
   3 Pegasti badelj spodbuja prebavo.
   4 Vitamin B6 in folna kislina (B9) prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju.
   5 Kot rezultat telesnih in miselnih vaj.
   6 Vitamin B6 in folna kislina (B9) imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

   Zakaj vam bo všeč?

   Vsi želimo biti zdravi in srečni. Včasih je to lahko izziv zaradi vrste hrane, ki jo uživamo, izpostavljenosti okoljskim dejavnikom in uživanja alkohola, kar vse lahko obremeni jetra in skupino organov, ki delujejo 24 ur na dan kot del naravnega čiščenja našega telesa.

   Nutrilite Body Cleansing Program1 je bil razvit, da bi pomagal okrepiti naravno funkcijo čiščenja telesa1 in mu zagotovil dodatno podporo, ki bi mu lahko koristila pri ohranjanju tega naravnega procesa čiščenja.1

   Program vam bo zelo všeč, ker:

   • je razvit v sodelovanju z dr. Francescom Avaldijem, prehranskim svetovalcem podjetja Nutrilite, ki ima magisterij iz vegetarijanske dietetike in ki glede športne prehrane svetuje tudi najboljšim evropskim nogometnim ekipam ter olimpijskim športnikom
   • Zagotavlja brezplačen dostop do uporabnih orodij in vsebin v posebnem razdelku Destination Wellbeing5 v mobilni aplikaciji Amway Xperience in programskem priročniku, ki zagotavljata prehranske smernice, odlične recepte, nasvete za aktiven življenjski slog, motivacijsko podporo in priložnost, da svojo pot delite s skupnostjo ljudi, kot ste vi.
   • Enostavno sledenje zaradi jasnih in enostavnih korakov ter prilagodljivega pristopa.
   • Program naj bi vam pomagal ohraniti boljšo telesno pripravljenost in aktivnost2, izboljšal vaš videz3 in podprl vaše pozitivno razpoloženje.4.
   • Enostavno ostanite na pravi poti in motivirani, saj lahko kadar koli in kjer koli dostopate do digitalnega orodja Destination Wellbeing5 v mobilni aplikaciji Amway Xperience, kjer boste našli odlične recepte, nasvete za aktiven življenjski slog, motivacijsko podporo in podporo vašega nosilca Amwayevega posla.
   • Zaradi privlačne embalaže paketa ga boste z veseljem razpakirali ali podarili. Vključuje tudi letak, ki vam bo pomagal pri samem začetku.
   • Komplet Nutrilite Body Cleansing Program je na voljo z 10-odstotnim popustom (v primerjavi z nakupom vseh izdelkov posamezno).

   Več informacij je na voljo tukaj.

   1 S prehranskim dopolnilom Nutrilite pegasti badelj, saj pegasti badelj pomaga telesu, da se očisti.  Nutrilite Body Cleansing Program je 21-dnevni celostni program za zdrav življenjski slog, ki vsebuje prehranske smernice, priporočila za telesno dejavnost, nasvete za hidracijo in orodja za pozitivno miselnost.
   2 Kot rezultat telesnih vaj.
   3 Kot rezultat telesnih in miselnih vaj.
   4 Kot rezultat miselnih vaj in vitamina B6 ter folne kisline (B9), ki prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju.
   5 Orodje Destination Wellbeing v okviru mobilne aplikacije Amway Xperience je na voljo od januarja 2023

   Dejstva za vas

   • Nutrilite je vodilna blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu1 in vodilna blagovna znamka proteinskih prehranskih dopolnil na svetu.2
   • Nutrilite Body Cleansing Program temelji na znanstvenih pristopih in je razvit v sodelovanju z dr. Francescom Avaldijem, prehranskim svetovalcem podjetja Nutrilite, ki je magistriral iz vegetarijanske dietetike in svetuje o športni prehrani vrhunskim evropskim nogometnim ekipam ter olimpijskim športnikom.
   • Jetra, ki so naš organ ‘junak’, skrbijo za nas tako, da filtrirajo in čistijo kri. Izdelek Nutrilite pegasti badelj vsebuje izvleček pegastega badlja, ki podpira zdravje jeter, prispeva k njihovi zaščiti in pomaga ohranjati normalno delovanje jeter.
   • Izdelek Nutrilite Balance Within vsebuje 6 milijard mlečnokislinskih bakterij dveh znanstveno dobro dokumentiranih sevov ter vitamina B6 in B9 (folna kislina).
   • Nutrilite rastlinski proteini zagotavljajo proteine iz treh različnih rastlinskih virov ter so brez arom in barvil.
   • Nutrilite vlakna v prahu vsebujejo tri topne vlaknine iz naravnih rastlinskih virov.

   1 Vir: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/
   2 Vir: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Ključne lastnosti

   Nutrilite Body Cleansing Program je del Nutrilite Destination Wellbeing, celostne pobude za zdrav življenjski slog, ki ponuja različne programe, rešitve in komplete izdelkov za posebne potrebe glede dobrega počutja ter prehrane in vam pomaga živeti srečno ter zdravo življenje.

   Za celosten pristop pri čiščenju telesa Nutrilite Body Cleansing Program temelji na ključnih stebrih dobrega počutja – prehrana, hidracija, telesna dejavnost, pozitivna miselnost & vključenost skupnosti.

   Nutrilite Body Cleansing Program je podprt s številnimi viri, ki so na voljo kadar koli in kjer koli, zahvaljujoč razdelku Destination Wellbeing v mobilni aplikaciji Amway Xperience. Tam boste našli recepte, nasvete, orodja in motivacijske vsebine, ki vas bodo spremljale skozi celoten program.

   Uporaba

   Komplet Nutrilite Body Cleansing Program je vaše izhodišče za celostni 21-dnevni Body Cleansing Program. Ko prejmete komplet Nutrilite Body Cleansing Program, sledite naslednjim korakom:

   • Prenesite brezplačno aplikacijo Amway™ Xperience1 iz trgovine Google Play Store ali Apple App Store z iskanjem "Amway Xperience" ali s skeniranjem kode QR, prikazane na pozdravnem letaku.
   • V aplikaciji Amway™ Xperience poiščite orodje "Destination Wellbeing”.
   • Določite datum začetka, nato pa obvestite prijatelje, družino in sodelavce – tako vas lahko podprejo ali pa celo pridružijo na poti.
   • S pomočjo programskega priročnika ali mobilne aplikacije načrtujte svojo dnevno rutino.1

   Vsak izdelek blagovne znamke Nutrilite uporabljajte v skladu z navodili in ga vključite v dnevni načrt obrokov, kot je priporočeno v podpornih orodjih in programskemu priročniku v razdelku “Zgledi dnevnih obrokov & prehranska dopolnila”.

   Obiščite stran Nutrilite Body Cleansing Program2 in si oglejte videoposnetek, v katerem je program razložen po posameznih korakih.

   Program je namenjen samo odraslim

   Izdelka Nutrilite pegasti badelj ne jemljite med nosečnostjo ali dojenjem. Če imate kakršno koli stanje ali bolezen, ki prizadene jetra ali žolčne poti, ali kakršno koli zaporo žolčnih vodov/žolčne kamne, uporaba izdelka Nutrilite pegasti badelj ni priporočljiva. Če jemljete zdravila, se posvetujte s svojim zdravnikom.

   1 Orodje Destination Wellbeing v okviru mobilne aplikacije Amway Xperience je na voljo od januarja 2023
   2 Stran Nutrilite Body Cleansing Program je na voljo od januarja 2023