Odkrijte prednosti Amwayevega posla

Z Amwayevo pomočjo lahko zgradite posel, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu. Delajte, kadar želite, kjer želite in kolikor želite – sami lahko oblikujete svoj lasten posel.
Z Amwayevo pomočjo lahko zgradite posel, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu. Delajte, kadar želite, kjer želite in kolikor želite – sami lahko oblikujete svoj lasten posel.

Amwayeva poslovna priložnost

Začetek posla je pri Amwayu preprost

Amwayev poslovni koncept je preprost. Kot samostojni nosilec posla boste lahko uživali v Amwayevih visokokakovostnih izdelkih, jih promovirali, gradili odnose z ljudmi ter jim pomagali začeti z lastnim poslom. 

Obstajajo tri poti do zaslužka in nagrad

Osnovni popust

Za vsak nakup, ki ga opravi registrirana stranka, povezana z vami, prejmete osnovni popust. Z napotitvijo strank lahko pridobite popust za napotitev.

Spodbude

Bolj uspešen je vaš posel, več nagrad si lahko prislužite. Nudimo spodbude za ključne dosežke, kot so izjemna rast ali pomoč drugim, da uspejo. Nagrade so različne, vse od ekskluzivnih poslovnih potovanj po vsem svetu do enkratnih denarnih nagrad.

Nagrade

Prislužite si točke za uspešnost za prodane izdelke in ko vaš posel začne rasti, pridobivajte točke tudi za izdelke, ki jih  prodajo osebe, katerih sponzor ste vi.


Preverjena in preizkušena priložnost

To, da se pridružite enemu od vodilnih podjetij za direktno prodajo na svetu, ima veliko prednosti

Začeti z lastnim poslom je lahko zastrašujoče. Veliko novih poslov zahteva znatne vložke v denarju in času. Ne pri Amwayu. Tukaj se pridružujete trem milijonom ljudi, ki se odločijo sprejeti priložnost z nizkimi stroški in nizkim tveganjem za poslovni uspeh. Naše številke govorijo same zase. Samo leta 2016 smo imeli 8,8 milijarde ameriških dolarjev globalne prodaje. Od leta 1959 je Amway nosilcem posla po vsem svetu izplačal več kot 53 milijard ameriških dolarjev v obliki nagrad in spodbud.

Vsakemu Nosilcu Amwayevega posla nudimo enake prednosti:

Nizko tveganje 

Ko začnete svoj lasten posel pri Amwayu, plačate nizko začetno članarino. Če se v roku prvih 180 dni odločite, da ne želite nadaljevati, vam članarino povrnemo.


Nizki stroški

Velika investicija, da bi začeli s svojim poslom, ni potrebna. Kot novi nosilec posla boste lahko izkoristili kupone za popust. Sami vodite naročanje izdelkov, zato vi odločate, kdaj in koliko jih boste kupili.

Ekskluzivni vrhunski izdelki

Amway nudi več kot 450 ekskluzivnih izdelkov na štirih ključnih področjih, ki jih ljudje uporabljajo vsak dan – dom, osebna nega, lepota in dobro počutje. Naš posel temelji na kakovosti izdelkov, zato veliko vlagamo v raziskave in razvoj, v zadnjih štirih letih smo vložili 315 milijonov € v nove objekte za proizvodnjo in raziskave. Za svojimi izdelki stojimo z jamstvom za zadovoljstvo*.
*Kliknite tukaj, da si ogledate pogoje jamstva.

Odprti za vse

Ne glede na vašo stroko, življenjske izkušnje ali izobrazbo – s strastjo in trdim delom lahko tudi vi zgradite uspešen Amwayev posel. 

Korak za korakom do uspeha

Kot Nosilec Amwayevega posla niste nikoli sami. Z ustreznimi usmeritvami vas podpiramo na vsakem koraku. 

Začne se z osebnim mentorjem in sponzorjem: osebo, ki vam je predstavila Amway. Ta vam lahko svetuje in zaupa namige, ki vam bodo pomagali pri rasti vašega posla. 

Postali boste tudi del naše izkušene profesionalne mreže. Z več kot tremi milijoni nosilcev posla po svetu naša mreža ponuja širok spekter strokovnega znanja in podpore. 

Izobraževanje

Amway Academy nudi spletna gradiva za izobraževanje in tečaje. Celotno izobraževanje lahko opravite v udobju lastnega doma ali kjer koli drugje prek svoje mobilne naprave. Udeležite se lahko tudi načrtovanih spletnih izobraževanj s trenerjem v živo.

Marketing

Imeli boste dostop do številnih marketinških gradiv, ki vam bodo v pomoč pri predstavitvi Amwayevih izdelkov strankam. Gradiva vključujejo kataloge izdelkov, predstavitve, videe, aplikacije in digitalna orodja.

Nadzor nad svojim poslom

Razvili smo številna orodja in aplikacije za pomoč pri vodenju vašega posla

Virtualna pisarna vam omogoča preprosto upravljanje vašega posla – prijavite se ter spremljajte svoja naročila in prodajo. Lahko si celo izračunate svoj zaslužek in predviden zaslužek. Če ste na poti, vam naša aplikacija za mobilno poslovanje omogoča fleksibilnost za delo in upravljanje posla, kjer koli že ste.

Bodite del enega od vodilnih podjetij za direktno prodajo na svetu

Izpolnite spletni obrazec za vpis in začnite svoje potovanje po poti, na kateri boste sami svoj šef.

Več informacij

Na voljo smo vam za odgovore na vsa vaša vprašanja o začetku lastnega posla pri Amwayu.