Motivacijska poslovna potovanja

Vaš Amwayev posel vas lahko popelje v nepozabne kraje, ker si to zaslužite kot nagrado za vaše trdo delo

Vaš Amwayev posel vas lahko popelje v nepozabne kraje, ker si to zaslužite kot nagrado za vaše trdo delo

Razburljive destinacije, neverjetna doživetja in pomembne priložnosti za učenje 

Motivacijska poslovna potovanja, vrsta nedenarne nagrade, so razburljiva, pomembna doživetja, kjer lahko spoznate druge NAP-e, si izmenjate ideje in svojim vodstvenim sposobnostim dodate nove dimenzije, da boste še naprej gradili svoj Amwayev posel. 

SEMINAR ZA NOVE PLATINE (SNP)

Seminar za nove Platine je odlična priložnost za nove Platine, v okviru katere prejmejo priznanja za izjemne dosežke v poslovnem letu (PL), pridobijo nova znanja in se povežejo z NAP-i, ki so si na svoji poti podobno prizadevali za rast in uspeh.


 

Vodstveni seminar (LTS)

Pridružite se vodilnim Nosilcem Amwayevega posla ter praznujte, se povežite in svoji osebni poslovni skupini prinesite nazaj izjemno vrednost. Čakajo vas navdihujoča poslovna srečanja in dragocena orodja za vzpostavitev posla ter odlična zabava in prosti čas! 
 

LTS Dubai PL 24

Konferenca Diamantov

Konferenca Diamantov je izjemen dogodek za vodilne NAP-e, na katerem lahko uživajo v neponovljivih doživetjih, hkrati pa z drugimi vodilnimi NAP-i  sodelujejo pri razvijanju poslovnih strategij na eni od najbolj spektakularnih lokacij na svetu!

Za vse dogodke veljajo potovalni nasveti lokalnih oblasti ter priporočila Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) glede zdravja in varnosti, ki jih bomo spremljali in vas o njih obveščali.