Kako začeti Amwayev posel?

Začetek lastnega Amwayevega posla je povezan z nizkimi stroški in z majhnim tveganjem. Privarčujte pri stroških registracije in spoznajte naše prednosti in nagrade za nove Nosilce Amwayevega posla. 

Začetek lastnega Amwayevega posla je povezan z nizkimi stroški in z majhnim tveganjem. Privarčujte pri stroških registracije in spoznajte naše prednosti in nagrade za nove Nosilce Amwayevega posla. 

Kako deluje?

Začetek je enostaven in vodili vas bomo pri vsakem koraku vaše poti. Začnite promovirati izdelke in zaslužite od vsakega nakupa vaših registriranih strank. Ko vaš posel raste, boste s sponzoriranjem drugih Nosilcev posla za širjenje njihovega posla, prejemali dodatne bonuse in nagrade.

Registrirajte se kot Nosilec Amwayevega posla

Začeti je preprosto:
 

Registracija stane le 30,00 EUR.

Ponujamo jamstvo za povrnitev stroškov v vaših prvih 90 dneh

Ni skritih stroškov! Potem ko se prijavite, se odločite, koliko denarja (če sploh) želite porabiti za svoj posel.  

Ko se registrirate, lahko takoj začnete kupovati visokokakovostne izdelke. Pazite, da ne boste zamudili popusta ob prvem naročilu!

Popust ob prvem naročilu

Želimo vam zagotoviti zares najboljši začetek vaše izkušnje kot NAP, zato vam bi radi kot dobrodošlico v Amwayevo družino predstavili nekaj odličnih ponudb naših izdelkov.


Kako deluje:

Opravite prvo naročilo. Zapravite tako malo ali tako veliko, kot želite. Če v prvih 10 dneh po registraciji opravite naročilo v vrednosti 100 TV (točkovna vrednost) ali več, prejmete:

  • brezplačno registracijo (v vrednosti 30 EUR), če je vrednost vašega prvega naročila med 100 TV in 199,99 TV
  • brezplačno registracijo + 15 % popust na prvo naročilo v vrednosti od 200 TV, izračunano na podlagi cen za distributerje, in do največ 300 TV – tudi če opravite naročilo za več TV.

  100–199 TV – popust za prvo naročilo

 Brezplačna registracija (30 EUR)

200 TV in več (največ 300 TV)

Brezplačna registracija (30 EUR) + 15-% popust
Kuponi (od 100 OsTV) 1 × 10 EUR kupon na 100 TV*

*Vsi novi NAP-i, ki se kvalificirajo v svojih prvih 90 dneh, bodo prejeli darilni kupon s podaljšanim obdobjem veljavnosti 90 dni.