Amwayeva poslovna priložnost

Odkrijte prednosti Amwayevega posla

212.000
prostovoljskih ur
NAP-ov in zaposlenih (kar znese približno 9.000 dni)
7,7
milijard USD
s prodajo v letu 2023
Št. 1
Amway je
vodilno podjetje za direktno prodajo na svetu

Resnični ljudje, ki so dosegli pravi uspeh

Odgovori na vaša vprašanja

Kakšne vrste posel je Amway?

Amway ponuja ekskluziven izbor izdelkov za dom, osebno nego, lepoto in dobro počutje, ki pomagajo strankam živeti bolje. Namesto da bi izdelke prodajali samo v trgovinah, podpiramo mrežo nosilcev posla po vsem svetu, ki naše izdelke prodajajo neposredno strankam.

Zakaj naj izberem Amway?
Amway je globalno, finančno stabilno družinsko podjetje, ki se zanaša na poslovni model, ki se je v več kot pol stoletja izkazal, da deluje. Danes smo eno od vodilnih podjetij za direktno prodajo na svetu.
Kot eden od naših nosilcev posla boste uživali v brezplačnem poslovnem izobraževanju in mentorstvu. Z našo podporo in svojim trdim delom lahko oblikujete svoj lasten posel.
Kaj točno počne Nosilec Amwayevega posla?

Vsak Amwayev posel obsega tri področja:
1) Predstavitev izdelkov novim strankam
2) Podpora obstoječim strankam
3) Če se tako odločite, pomoč drugim, da začnejo graditi lasten Amwayev posel.
Ko pa govorimo o organizaciji dneva, ste lahko fleksibilni in sami določite svoj urnik, ki bo ustrezal vašemu načinu življenja!

Koliko časa to vzame?

To je odvisno od vas. Sami se odločite, koliko časa boste vložili v posel. Seveda pa več vloženega časa pomeni verjetno tudi večji zaslužek. Toda to je vaš posel, zato ste lahko fleksibilni in delate, ko vam to ustreza. Veliko ljudi začne s polovičnim delovnim časom, ko pa začne posel rasti, se mu posvetijo za polni delovni čas.

Koliko stane začetek posla? Ali si lahko premislim?

Začetek lastnega posla pri Amwayu je povezan z nizkimi stroški in z majhnim tveganjem. Članarina je edina investicija, ki jo potrebujete, da začnete z Amwayevim poslom – in na to nudimo 100-% jamstvo za povrnitev stroškov v prvih 90 dneh.
Ni skritih doplačil ali zahtevanih investicij v izdelke. Ko podpišete pogodbo, se sami odločite, koliko denarja (če sploh) boste poslu namenili v prihodnje.

Kakšna podpora je na voljo v pomoč pri učenju o poslu?

Amway nagrajuje nosilce posla za to, da tržijo izdelke in pomagajo drugim, da počnejo enako. Ni mesečnih ciljev, ki bi jih morali doseči, obstajajo le tisti, ki si jih postavite sami. Vendar več kot prodate, več zaslužite.
Amway zagotavlja mentorstvo, orodja in podporo ter vam pomaga doseči osebne cilje. Zagotavljamo stopnjo podpore, ki je prava za vas, ne glede na stopnjo vaše izkušenosti. Od osebnega mentorja in številnih spletnih izobraževanj do oddelka za stike s strankami in informacij o izdelkih – z vami smo na vsakem koraku vaše poti.