image/png;;;first-order-953.png

Popusti in kuponi ob prvem naročilu
* Start! popust za hiter začetek je na voljo samo enkrat v prvih desetih dneh od vpisa. Popust ne vključuje: literature, trenutnih posebnih in stalnih ponudb.

*Vi določite vaš Start! popust za hiter začetek: prihranite do 10 % popusta za svoje prvo naročilo izdelkov nad 100 TV ali 15 %**, če je prvo naročilo med 200 in 300 TV (do 300 TV).

*Število pridobljenih kuponov temelji na zbranih naročilih TV v koledarskem mesecu; najmanj 100 osebnih TV (OsTV) od naročil = 1 x kupon za 5 EUR. Kuponi so na voljo glede na rezultate prvega meseca. Kupone je mogoče pridobiti za spletna in določena nespletna naročila, ki se Amwayu oddajo v določenem koledarskem mesecu. Za vsakih zbranih 100 TV zaslužite kupon v vrednosti 5 EUR (brez DDV).

Za pogoje in določila, prosimo obiščite stran Program darilnih kuponov.

**Najvišji možni 15% popust je 93 EUR. Znesek se lahko razlikuje zaradi dveh različnih davkov.

image/jpeg;;;satisfaction-952.png.jpg

Jamstvo za zadovoljstvo
* Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete brez dodatnih stroškov, mi pa vam bomo izstavili dobropis za nakup drugega Amwayevega izdelka ali vam vrnili celoten znesek nakupa. Jamstvo za zadovoljstvo ne velja za izdelke, (i) ki niso bili uporabljeni za namene, za katere je bil izdelek predviden pri običajni domači uporabi; (ii) ki so bili namenoma poškodovani ali napačno uporabljeni. (iii) ki jih distribuira Amway in imajo določeno posebno časovno obdobje za vračanje; in/ali (iv) za katere veljajo določena pisna jamstva.

image/png;;;brands-952.png

Amwayeve blagovne znamke
* Vir: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims, vitamini in prehranska dopolnila, svet, vrednost prodaje glede na priporočene maloprodajne cene, po odstotkih, 2019.
* Vir: Euromonitor International Limited, zbirka podatkov o kozmetičnih izdelkih in izdelkih za osebno nego 2020, kategorija in podkategorija premium izdelkov za lepoto in osebno nego in premium izdelkov za nego kože, maloprodajna cena po svetu leta 2019, razvrstitev svetovnih blagovnih znamk.

image/png;;;products-95.png

Prodaja izdelkov
* Samo Nosilci Amwayevega posla, ki so ustrezno registrirani za izvajanje poslovne dejavnosti pri ustreznih državnih in davčnih organih, so upravičeni do dohodka iz naslova trženja.