Popusti ob prvem naročilu

- Start! popust za hiter začetek je na voljo samo enkrat v prvih desetih dneh od registracije. Popust ne vključuje: literature, trenutnih posebnih in stalnih ponudb.

- Vi določite vaš Start! popust za hiter začetek: brezplačno registracijo, če je vaše prvo naročilo med 100 - 199 TV ali 15 % popust* in brezplačno registracijo, če je vaše prvo naročilo med 200 in 300 TV (do največ 300 TV)!

*Najvišji možni popust je 93 EUR. Znesek se lahko razlikuje zaradi dveh različnih davkov.


Jamstvo za zadovoljstvo

- Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete brez dodatnih stroškov, mi pa vam bomo izstavili dobropis za nakup drugega Amwayevega izdelka ali vam vrnili celoten znesek nakupa. Jamstvo za zadovoljstvo ne velja za izdelke, (i) ki niso bili uporabljeni za namene, za katere je bil izdelek predviden pri običajni domači uporabi; (ii) ki so bili namenoma poškodovani ali napačno uporabljeni. (iii) ki jih distribuira Amway in imajo določeno posebno časovno obdobje za vračanje; in/ali (iv) za katere veljajo določena pisna jamstva.


Amwayeve blagovne znamke

- Vir: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims, vitamini in prehranska dopolnila, svet, vrednost prodaje glede na priporočene maloprodajne cene, po odstotkih, 2019.
- Vir: Euromonitor International Limited, zbirka podatkov o kozmetičnih izdelkih in izdelkih za osebno nego 2020, kategorija in podkategorija premium izdelkov za lepoto in osebno nego in premium izdelkov za nego kože, maloprodajna cena po svetu leta 2019, razvrstitev svetovnih blagovnih znamk.


Prodaja izdelkov

- Samo Nosilci Amwayevega posla, ki so ustrezno registrirani za izvajanje poslovne dejavnosti pri ustreznih državnih in davčnih organih, so upravičeni do dohodka iz naslova trženja.