image/jpeg;;;photo - nr 1.jpg

Vaše nagrade

Ko vaš posel raste, imate priložnost za napredovanje na številne stopnje kvalifikacij in z vsakim korakom zaslužite posebne nagrade, izplačila in priznanja.

  • image/jpeg;;;1.jpgTrdo delo je potrebno nagraditi
  • image/jpeg;;;2.jpgPrizadevajte si za več
  • image/jpeg;;;photo - nr 2.2.jpgDogodivščina življenja
  • image/jpeg;;;4.jpgRazumevanje Plana prodaje in trženja

Trdo delo je potrebno nagraditi

image/png;;;believes.png

Amway verjame, da je trdo delo potrebno nagraditi

Če poenostavimo: v skladu z Amwayevim Planom prodaje in trženja ste nagrajeni za trženje izdelkov ter za pomoč Nosilcem Amwayevega posla, ki jih sponzorirate, pri trženju izdelkov in gradnji njihovih poslov. Nagrajeni ste lahko z zaslužkom, motivacijskimi potovanji, priznanji in drugim - vse od:

  • marže od trženja izdelkov strankam,
  • mesečnih nagrad za uspešnost, ki znašajo od 3 % do 21 % vrednosti prodaje, glede na vašo mesečno produktivnost, do:
  • mesečnih in letnih vodstvenih nagrad, drugih denarnih nagrad in poslovnih spodbud na podlagi uspešnosti NAP-ov/ SK+ pod vami. 

Prizadevajte si za več

image/png;;;strive2.png

Prizadevajte si za več

Amway poskrbi in vas spodbuja, da dosežete svoje cilje – uspeh je lahko zaslužek dodatnih prihodkov za vas in vašo družino, občutek zadoščenja, ustvarjanje boljšega življenja za ljudi, ki jih imate radi, ali pa nekaj čisto drugega - to je odvisno samo od vas.

Že več kot 3 milijonom ljudem smo pomagali začeti pot do uspeha. Privlači jih neomejen potencial priložnosti, podpora družbe z več kot polstoletnimi izkušnjami in sočutnostjo, globalna skupnost, ki nudi podporo in prvovrsten načrt nagrajevanja.

ZAČNITE ZDAJ

Dogodivščina življenja

image/jpeg;;;photo - nr 2.jpg

Dogodivščina življenja

Vedno znova od ljudi, ki so pri Amwayu dosegli visoke stopnje uspeha, slišimo, da so veseli, ker so se odločili za to priložnost in naredili nekaj zase in za svoje družine.

Amwayev posel je priložnost za ustrezno ravnovesje med delom in družino, z njim imate dodaten prihodek in razvijate svojo samozavest. Visoko kakovostni izdelki za dom, lepoto in prehranska dopolnila, ki jih predstavljate, so inovativni, uporabni in jih imajo stranke rade že pol stoletja.

To so nekateri od razlogov, da ste postali Nosilec Amwayevega posla/Stalni kupec plus. Ko boste pokazali izdelke in povabili ljudi v Amwayevo družino, so to morebitni razlogi, da se bodo Amwayevemu poslu pridružili tudi oni. Ni težko. Posebne veščine ali znanje niso potrebni. Ni skrivnosti. Amway je priložnost za vsakogar. Z malo usmeritvami z naše strani in z veliko zagnanosti in truda na vaši, ste lahko zelo uspešni.

To ni vprašljivo – uspeh je nekaj, za kar se morate potruditi. Kako daleč boste šli, je odvisno od vloženega truda. To je Amwayeva pustolovščina, kar potrjujejo milijoni ljudi. Upamo, da boste uživali kot uživamo mi.

ZAČNITE ZDAJ

Razumevanje Plana prodaje in trženja

image/png;;;Understanding.png

Temelji našega posla

Amwayev Plan prodaje in trženja še vedno vsebuje originalni poslovni model, ki sta ga razvila soustanovitelja Amwaya Rich DeVos in Jay Van Andel in ga prvič predstavila v daljnem letu 1959.

Temelji na strukturi mrežnega marketinga in sistemu nagrad in priznanj s katerimi Amway nagrajuje Nosilce Amwayevega posla za njihovo uspešnost.

Zelo pomembno je vedeti!

Vaša lastna uspešnost določa vaš zaslužek – ne vaš položaj. Če vložite več časa in truda v trženje Amwayevih izdelkov in sponzoriranje kot Nosilec Amwayevega posla, ki vam je predstavil Amwayev posel, bo tudi vaš zaslužek višji.

Plan prodaje in trženja običajnim ljudem ponuja možnost, da začnejo z lastnim poslom brez posebnih veščin, znanja ali visokega začetnega kapitala.

Dokaz uspeha je dejstvo, da ima več pol stoletja let po ustanovitvi Amwaya mreža po svetu že več kot 3.000.000 Nosilcev Amwayevega posla. Podjetje še nikoli ni bilo tako močno.

ZAČNITE ZDAJ