AMWAY HOME

AMWAY HOME™

Paleta AMWAY HOME izdelkov za pranje perila, čiščenje površin in pomivanje posode zagotavlja učinkovito čiščenje in vsebuje tehnologijo BIOQUEST FORMULA™. Te edinstvene mešanice formule vsebujejo naravne izvlečke, ki zagotavljajo popolno čiščenje, in so hkrati prijazne do okolja.

image/png;;;powerfully_green.png

Zelena moč za varno čistočo

Izdelki AMWAY HOME predstavljajo dolgoletne bogate izkušnje razvoja novih blagovnih znamk - izjemno učinkovitih okolju prijaznih čistilnih sredstev, ki prispevajo k bolj zdravemu domu za vas in vašo družino.

Izdelki z dolgoletno zgodovino učinkovitosti in moči za najzahtevnejše naloge pri čiščenju v vašem gospodinjstvu. Nobeno drugo podjetje nima tako visokega ugleda, kar zadeva dosledno, zanesljivo učinkovitost izdelkov. Izdelki AMWAY HOME predstavljajo dolgoletne bogate izkušnje razvoja novih blagovnih znamk izjemno učinkovitih čistilnih sredstev, ki prispevajo k bolj zdravemu domu za vas in vašo družino, hkrati pa manj obremenjujejo okolje.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

Izdelki AMWAY HOME se od ostalih izdelkov na tržišču bistveno razlikujejo prav zaradi formule BIOQUEST FORMULA, ki predstavlja ključno razliko. Z izjemno učinkovitimi naravnimi sestavinami izdelki z BIOQUEST FORMULO prinašajo neverjetne čistilne rezultate, ne da bi bili pri tem škodljivi za okolje. Izdelki so izjemno učinkoviti pri čiščenju, so koncentrirani, biološko razgradljivi in dermatološko testirani.

BIOLOŠKO RAZGRADLJIVI IZDELKI – so vsi tisti izdelki, ki se morajo naravno razgraditi oz. pri tem ne smejo onesnaževati okolja. Vse formule izdelkov AMWAY HOME™ so popolnoma biološko razgradljive.

KONCENTRIRANO - koncentrirane formule AMWAY HOME zagotavljajo učinkovitost in vsebujejo visok odstotek aktivnih sestavin, namesto polnil ali vode, saj od nekdaj verjamemo, da moramo strankam ponuditi več za njihov denar.

DERMATOLOŠKO TESTIRANO* - vse formule izdelkov AMWAY HOME so testirali dermatologi, da bi tako lahko zagotovili, da so naši izdelki varni in prijazni do kože, tako da je ne bodo dražili ali povzročali alergij. Pri SA8™ Baby koncentriranem prašku za otroško perilo smo šli še korak dalje, tako da so formulo testirali tudi pediatri in tako zagotovili, da je prijazna do mlade, občutljive kože.

Potrdilo

Za naše stranke že 50 let razvijamo okolju prijazne izdelke. Naša nova linija izdelkov je zagotovljeno zelena in varna, če jo uporabljate v skladu z navodili, hkrati pa izjemno učinkovita, kar potrjujejo številni certifikati neodvisnih ustanov.

Potrdilo A.I.S.E. za trajnostno čiščenje - Mednarodno združenje za mila, detergente in vzdrževalna sredstva je uradna evropska ustanova, ki predstavlja gospodarsko panogo proizvajalcev izdelkov za nego doma. Združenje A.I.S.E. je potrdilo, da naši izdelki izpolnjujejo njihove okoljske, družbene in gospodarske standarde. Potrditev tega "uradnega evropskega glasnika" industrije izdelkov za nego doma je čudovito priznanje naših prizadevanj usmerjenih v izdelavo izjemno učinkovitih čistilnih sredstev, s pozitivnim učinkom na svet, v katerem živimo.

Safer Choice (Varnejša izbira) - Prav tako smo se povezali s programom Safer Choice ameriške agencije za zaščito okolja. To nam omogoča, da lahko logotip Safer Choice uporabljamo na embalaži izdelkov, ki so zdravi in okolju prijazni.

Priznanje ameriške agencije za zaščito okolja/oddelek za izobraževanje (v nadaljevanju EPA/Safer Choice) ne pomeni potrditve tega izdelka. Etiketa Safer Choice pomeni, da formula proizvoda, kot jo je Amway predstavil EPA, vsebuje sestavine z bolj pozitivnimi lastnostmi za zdravje ljudi in za okolje kot konvencionalni izdelki iste vrste. Glede sestave, sestavin in lastnosti izdelka se EPA /Safer Choice opira izključno na Amway in na njegovo integriteto. EPA/Safer Choice ni neodvisno, s pomočjo kemične analize, potrdila sestavin v formuli izdelka. Prav tako ni ocenjevala katerih koli trditev Amwaya, ki niso povezane s sestavinami. EPA / Safer Choice zagotavlja njihovo vrednotenje samo pri lastnostih, povezanih z zdravjem človeka in okoljem, kot je določeno v Safer Choice standardu in na podlagi trenutno razpoložljivih podatkov in znanstvenih spoznanj.

 

Izdelki na katerih najdete logotip Safer Choice:

 

Kolekcija AMWAY HOME™

 

Drugi izdelki za čiščenje

Včasih je za učinkovito čiščenje potrebno namensko čistilo in za takšne primere smo ustvarili paleto dodatnih izdelkov za čiščenje, ki so enako učinkoviti kot ostali izdelki iz programa AMWAY HOME.

Ti namenski izdelki za čiščenje učinkovito odstranijo trdovratno maščobo in umazanijo s štedilnikov, orodja in zunanjega pohištva, čudovito očistijo steklo, poživijo vaše preproge in oblazinjeno pohištvo ter zloščijo in zaščitijo lesene predmete.

Kupite druge izdelke za čiščenje zdaj.

Dodatni – namenski izdelki za čiščenje