ARTISTRY Intensive Skincare

ARTISTRY Intensive Skincare navdihujejo luksuzne svetovne dermatološke klinike in pomeni alternativno možnost obiska pri dermatologu, ki jo lahko uporabljate kar doma. Ciljna nega za posebne znake starajoče kože, z uporabo mešanice encimov in naravnih izvlečkov, ki pomagajo zgladiti in obnoviti kožo za vidne rezultate izboljšanja.

image/png;;;Targeted to produce results.png

Izdelan tako, da daje rezultate

Izdelke pod blagovno znamko INTENSIVE SKINCARE so navdihnile najboljše svetovne klinike za nego kože, kjer so dermatologi pripravili nego, ki zagotovi odlično alternativo profesionalni dermatološki negi. Priročna nega kože v udobju vašega doma, osredotočena na odstranjevanje specifičnih znakov starajoče se kože. Ekskluzivni obnovitveni piling ima zato pH kože in le-to nežno poživi in obnovi v le 8 minutah z nežnim pilingom z encimi in naravnimi izvlečki, ki hkrati pa ohranjajo naravno obranbo kože pred izsušitvi. Dolgotrajni pozitivni učinki nege proti znakom staranja pomagajo povrniti čvrstost in sijaj vaše kože ter zagotavljajo enakomeren ten in čistočo ter hkrati pa zmanjšujejo nastajanje gub. Intensive Skincare zagotavlja vidne rezultate proti staraju kože.

Bolj mehka, bolj sveža, bolj gladka ... to je intenzivna nega kože!

image/png;;;Clinical research, dermatologist results.png

Klinične raziskave, dermatološki rezultati

Dermatološki izsledki, ki jih zagotavlja ARTISTY Intensive Skincare, so rezultat stalnih intenzivnih raziskav naših strokovnjakov za kožo. Sestavine vključujejo edinstvene klinično testirane proteolitične encime, pridobljene iz gob, olj semen in liposomov, ki jih pridobivamo z največjo skrbnostjo. Vrhunski znanstveni izsledki ARTISTRY zagotavljajo vidne rezultate za obnovo kože in dolgotrajne učinke proti staranju, ki jih lahko vidite in občutite.

image/jpeg;;;latest_product.jpg

Serum za učvrstitev kože in nego proti gubam

 Izdelek naslednje generacije z retinolom, vsebuje sestavine, ki spodbujajo nastanek kolagena, združene v učinkovit nežen nočni serumu za učvrstitev kože. Prebudite se sijočega videza, z opaznim izboljšanjem elastičnosti in s časom tudi manj vidnimi gubami. Izdelek, ki je bil razvit v sodelovanju z vodilno univerzo za dermatološke raziskave, je klinično testiran in pomaga obnavljati naravno sposobnost zaščite kože. Z ekskluzivnim kompleksom z usmerjenim delovanjem najbolj spodbuja obnavljanje kože ravno tam, kjer je to potrebno.

image/png;;;artistry_intensive_skincare_small_picture.png

Instensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože

Ta intenzivna nega nudi 7 ravni obnove in 7 prednosti popravila kože v samo 14 nočeh. Koža je popravljena in zglajena kot nikoli prej. ARTISTRY Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože deluje 75 % hitreje kot običajni procesi obnove, rezultat je koža mladostnejšega videza. Preberite več >>