eSpring

eSpring™

eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode uporablja ogljikov filter za odstranjevanje delcev in prek 140 onesnaževalcev v pitni vodi. Ultravijolična svetilka uničuje viruse in mikroorganizme, ki se prenašajo po vodi, kar zagotavlja čistejšo, bistrejšo vodo boljše kakovosti neposredno iz pipe.

image/jpeg;;;espring_img.jpg

Osem razlogov, zakaj izbrati eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode

1. Čistejša, bistrejša voda, boljšega okusa

Najbolj očitna prednost eSpring sistema za prečiščevanje pitne vode je osupljivo izboljšanje okusa, vonja in bistrosti vode. Nekaj, kar boste takoj opazili in razumeli.

2. Boljša kakovost vode

eSpring™ sistem za prečiščevanje pitne vode učinkovito odstranjuje več kot 140 različnih onesnaževalcev, ki so lahko škodljivi za zdravje - in uniči več kot 99,99 % bakterij in virusov, ki se prenašajo z vodo in lahko povzročajo bolezni.

3. Dokazana učinkovitost

NSF International je testiral eSpring™ sistem za prečiščevanje pitne vode in potrdil, da zmanjšuje količino onesnaževalcev bolj kot kateri koli drugi kadarkoli potrjen sistem na osnovi UV/ogljika.

4. Edinstvena, sodobna tehnologija

eSpring™ sistem je bil prvi sistem za prečiščevanje pitne vode, ki je združeval v ZDA patentiran ogljikov filtrski vložek in tehnologijo UV žarnic z naprednim elektronskim nadzorom.

5. Dolgoletne izkušnje

eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode je rezultat dvajsetletnih raziskav na področju tehnologij za prečiščevanje vode. Zasnovali in razvili so ga naši inženirji in znanstveniki, ki imajo po vsem svetu več kot 270 potrjenih ali prijavljenih patentov za sisteme za prečiščevanje pitne vode.

6. Bolj priročen

V nasprotju z ustekleničeno vodo ali filtri, ki se namestijo na vrče, lahko s sistemom eSpring prečistite dovolj pitne vode za dnevne potrebe povprečne družine, kadarkoli jo potrebujete in neposredno iz pipe.

7. Manj vzdrževanja

Pri nekaterih filtrih in sistemih za čiščenje vode je treba filter zamenjati vsak mesec, včasih tudi pogosteje. eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode pa lahko celo leto zagotavlja dovolj vode za šestčlansko družino - skupaj 5.000 litrov - preden je potrebno zamenjati filtrski vložek.

8. Večja vrednost

Kljub temu, da eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode zagotavlja odlično delovanje in je izjemno priročen, je strošek prečiščevanja vode dejansko nižji kot pri mnogih drugih sistemih.

image/png;;;How does eSpring work.png

Kako deluje eSpring?

1. UV žarnica

Uniči več kot 99,99 % bakterij in virusov, ki se prenašajo z vodo in lahko povzročajo bolezni in s tem dodatno izboljša kakovost in varnost vode.

2. Ogljikov filter

V ZDA patentirani filtrski vložek z večstopenjskim aktivnim ogljikovim filtrom učinkovito odstranjuje: vonj in okus po kloru, delce, izboljša bistrost in odstrani več kot 140 onesnaževalcev, ki so zdravju škodljivi.

3. LED zaslon

Uporablja enostavne ikone/grafiko za prikaz preostanka življenjske dobe filtra in statusa sistema.

4. Vgrajen modul elektronike

Še ena lastnost, po kateri prednjači eSpring - in še en sistem, patentiran v ZDA - je brezžični spoj (induktivna elektronika) med enoto in UV žarnico. UV žarnica je tako povsem ločena od vira napajanja, podobno kot so nekateri mobilni telefoni ločeni od napajalnikov.

5. Nastavljiva cev

Cev je mogoče nastaviti na želeno dolžino in jo odrezati, da ustreza potrebam za namestitev.

6. Kompaktni preusmerni ventil

Enota kompaktnega preusmernega ventila se enostavno namesti na večino pip.

image/png;;;Certification.png

Certifikat

eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode je bil prvi sistem na trgu, ki je izpolnjeval tri najpomembnejše standarde kakovosti vode organizacije NSF International/ANSI. Testiranje enote sistema za prečiščevanje vode, ki želi pridobiti certifikat organizacije NSF International, ni omejeno le na njeno sposobnost filtriranja onesnaževalcev. Izpolnjevati mora tudi vseh pet skupin kriterijev:

  • Pri testiranju v laboratorijih organizacije NSF International mora biti dokazano domnevno zmanjševanje onesnaževalcev.
  • Sistem v vodo ne sme dodati nobenih škodljivih snovi in je podvržen strogemu testiranju materialov, ki so v stiku z vodo.
  • Struktura sistema mora biti robustna in primerna za zahteve vodovodnih inštalacij, kot je na primer nihanje tlaka.
  • V reklamnih oglasih, literaturi in oznakah na embalaži ne sme biti napačnih ali zavajajočih izjav.
  • Zagotovljeni morajo biti dosledni proizvodni proces in materiali, ki se preverjajo enkrat letno.