€ 22,52
(Pokaži vse)
Količina:

  Količina:

   Ta izdelek je del toliko kompletov: 1

   Nutrilite™ vitamin B plus uporablja tehnologijo dvojnega delovanja za optimalno sproščanje vseh osmih esencialnih vitaminov B in tako pomaga zmanjševati utrujenost, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. 

   Zakaj vam bo všeč …

   Medtem ko so naša življenja vse bolj polna in aktivna, nam energije preprosto ne sme zmanjkati. Pogosto si za krepitev ravni energije pomagamo s kofeinom ali prigrizki, vendar so takšne navade daleč od trajnih rešitev in ne naslavljajo dejanskega vzroka utrujenosti.

   Z Nutrilite™ vitaminom B plus je enostavno ostati poln energije. Vitamini B prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Nutrilite™ vitamin B plus predstavlja takojšnje povečanje vitaminov B za pravi zagon v dnevu in ohranjanje ravni energije polnih osem ur. Poleg tega je bilo ugotovljeno, da imata vitamina B12 in B6 vlogo pri delovanju imunskega sistema in vam dajeta podporo, ki jo potrebujete, da lahko živite življenje v vsej svoji polnosti.

   100 % PDV (priporočeni dnevni vnos) vseh osmih esencialnih vitaminov B je na voljo v le eni tableti, zahvaljujoč tehnologiji z dvojnim delovanjem pa se hranilne snovi sproščajo v idealnem času za optimalno absorpcijo. Vse, kar potrebujete, je ena tableta, da se počutite polni energije cel dan.

    

   Dobro je vedeti …

   • Nutrilite™ vitamin B plus zagotavlja 100 % PDV (priporočeni dnevni vnos) vseh osmih vitaminov B v samo eni tableti.
   • Optimalna absorpcija: Tehnologija z dvojnim delovanjem omogoča vsem vitaminom B, da se v telesu sproščajo v idealnem času.
   • Nutrilite™ vitamin B plus zagotavlja takojšnje povišanje ravni vitaminov B in vam tako da zagon ter vas nato podpira še polnih osem ur zatem.
   • Prispeva k sproščanju energije pri presnovi z zagotavljanjem tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), pantotenske kisline (B5), piridoksina (B6), biotina (B7) in kobalamina (B12).
   • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema z vitaminoma B12 in B6.
   • Prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in psihološkemu delovanju z vitamini B, biotinom, folatom, niacinom, tiaminom, vitaminom B12, vitaminom B6
   • Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti z zagotavljanjem riboflavina (B2), niacina (B3), pantotenske kisline (B5), piridoksina (B6), folne kisline (B9) in kobalamina (B12).
   • Vsebuje naravno spirulino, ki je gojena na vodni kmetiji s certifikatom Nutricert™.
   • Tableta, ki jo zaradi oblike zlahka pogoltnemo, je priročna, saj potrebujete le eno za celodnevno podporo.
   • Primerno za vegetarijance.


   Med vodilnimi znamkami vitaminov je bila blagovna znamka Nutrilite prva s prehranskim dopolnilom kompleksa vitaminov B s tehnologijo dvojnega delovanja*.

   *Vir: Euromonitor International Limited; trditev temelji na Euromonitor metodologiji in raziskavi za Amway v maju, oktobru in novembru 2016.  Euromonitor je raziskoval 10 vodilnih globalnih znamk s področja vitaminov in prehranskih dopolnil glede na prodajo v letu 2015; maloprodajne cene.

    
   VSEBINA NA DAN (1 tableta) %  PDV*
   Tiamin (B1) v mg 1,1 100%
   Riboflavin (B2) v mg 1,4 100%
   Niacin (B3) v mg 16,0 100%
   Pantotenska kislina (B5) v mg 6,0 100%
   Vitamin B6 v mg 1,4 100%
   Biotin (B7) v µg 50 100%
   Folna kislina (B9) v µg 200 100%
   Vitamin B12 v µg 2,5 100%
   • Priporočena uporaba: 1 tableta dnevno
   • Hranite zunaj dosega otrok. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 12 let.
   • Izdelek ni nadomestilo za raznoliko prehrano.
   • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Hranite v tesno zaprti embalaži.
   • Shranjujte na hladnem, suhem mestu.