€ 42,85
(Pokaži vse)
Količina:

  Količina:

   Nutrilite™ omega-3 kompleks je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izredno kakovostne omega-3 maščobne kisline, ki imajo vlogo pri delovanju srca*.  

   Zakaj vam bo všeč …

   Omega-3 maščobne kisline delujejo kot naoljena veriga na kolesu, tako da podpirajo normalno delovanje srca. Pravimo pa jim »esencialne«, saj jih ne moremo naravno proizvesti v svojem telesu – dobiti jih moramo s svojo prehrano. Uravnotežena prehrana z eno do dvema porcijama rib na teden je idealna, vendar vemo, da ni vedno mogoča.

   Kljub temu, da jih ne moremo ustvariti sami, so omega-3 maščobne kisline izredno pomembne za normalno delovanje srca in za pomoč pri vzdrževanju dobrega splošnega zdravja od glave do peta. Nutrilite™ omega-3 kompleks je prehransko dopolnilo, ki vsebuje omega-3 maščobni kislini EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokosaheksenojska kislina). Skupaj zagotavljata vnos maščobnih kislin, ki jih v vaši prehrani morda ni dovolj.

    

   Kaj morate vedeti?

   Nutrilite™ omega-3 kompleks vsebuje visokokakovostno mešanico olja omega-3 naših dobaviteljev, ki imajo certifikat Nutricert™. So iz lososa iz čistih voda Norveške in inčunov, skuš in sardin iz Atlantskega in Pacifiškega oceana.

   • Inčuni, skuše in sardine so nižje v prehrambeni verigi in imajo zato višjo koncentracijo omega-3 maščobnih kislin.
   • Ena kapsula vsebuje približno isto količino omega-3 maščobnih kislin kot 28 g lososa, tune ali sardin.
   • Ima vlogo pri delovanju srca z omega-3 kompleksom iz EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina)*.
   • Omega maščobne kisline so združene z vitaminom E in so zapakirane v 72 urah od pridobivanja, da zagotovimo visoko kakovost.
   • Vsako serijo ribjega olja testiramo, da zagotovimo njegovo kakovost in čistost.
   • Ne vsebuje umetnih barvil, arom ali dodanih konzervansov.
   • Izdelek ni primeren za vegane/vegetarijance.

   *Njuna učinkovitost se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

    

   Uporaba:

   • Vzemite eno kapsulo na dan s hrano.

   POVPREČNO VSEBUJE:  NA KAPSULO NA 100 g  % PDV *
   Energijska vrednost 44 kJ /11 kcal 3043 kJ /761 kcal  
   Maščoba 1,0 g 69 g  
   Vitamin E 5 mg α-TE 42
   Omega-3 maščobne kisline: 380 mg 26,28 g  
   Kislina EPA (eikozapentaenojska kislina) 180 mg 12,45 g  
   Kislina DHA (dokozaheksaenojska kislina)   120 mg 8,3 g  

   * % priporočenega dnevnega vnosa

    

   • Vsi, ki zaužijejo malo hrane, bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, ki jih najdemo na primer v večini rib, morskih sadežih, listnati zelenjavi, olju kanadske oljčne repice, sojinem olju in orehih in jim zato teh maščobnih kislin primanjkuje.
   • Vsi, ki si želijo koristnih učinkov, ki jih imajo omega-3 maščobne kisline, kot je npr. podpora normalnemu delovanju srca.

   Priporočena dnevna količina

   Vzemite eno kapsulo na dan.


   Opozorilo

   Shranjevati nedosegljivo otrokom! Plastenko hranite tesno zaprto. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Hranite na suhem in hladnem mestu. Nosečnice in doječe matere ali osebe, ki uživajo zdravila za redčenje krvi, naj se pred uporabo tega prehranskega dopolnila posvetujejo z zdravnikom.